Trabzonspor'dan Soma'ya ziyaret

Manisa'nın Soma İlçesi'nde maden faciasının ardından ilçeye Trabzonspor Kulübü de geldi

Yayınlanma: 19.05.2014 - 16:16
Abone Ol google-news

Manisa'nın Soma İlçesi'nde maden faciasının ardından ilçeye Trabzonspor Kulübü de geldi. Ölen maden işçilerinin mezarlarını ziyaret eden kafile, ölenler için dua okudu. Herşeyin para kazanmak için olmadığını belirten Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çalışanların hayatlarının göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.

Facianın olduğu ilçeyi ziyaret edenler arasına bordo mavili kafile de katıldı. Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Antrenörü Hami Mandıralı, teknik heyet ve futbolcular önce mezarlık ziyaretinde bulundu. Ölen madencilerin mezarlarına çiçek bırakan Trabzonspor kafielesi, dua okudu. Burada bulunan işçilerin aileleri ile de görüşen kafile, başsağlığı dileklerini iletti.

Trabzonspor Kulubü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bu bize ders olsun diyorlar. Böyle ders almak istemiyoruz. Herşey para kazanmak için değildir. İşletme sahiplerine yatırım yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Fakat sadece yatırım yapmak için önemli değil. Karı düşünmemek lazım. Kazanılan paradan işçi ve işyeri güvenliği için daha fazla para ayrılmalı. İnsanların canları daha çok önemli. Bir işletme kurmak sadece kar etmek, daha fazla kazanmak değildir. Sadece karlılığı düşünmemek lazım. İnsanların çalışanların hayatları da göz önünde bulundurmalı. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu ateş hepimizi yaktı. Umanım bir daha böyle bir şey tekrarlanmaz. Böyle acılar tekrarlanmaz" dedi.

Antrenör Hami Mandıralı ise, "Soma halkının acısını paylaşıyoruz. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabır versin. Biz de bu duygularla Soma'ya geldik acılarını paylaşmak için aileleri ziyaret ettik. Allah kimsenin başına vermesin böyle acılar" dedi. (DHA)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler