Akhisar Akçay'a emanet

Akhisar Belediyespor, Hamza Hamzaoğlu'nun A milli takıma gitmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Reşit Akçay'ı getirdi.

Yayınlanma: 22.05.2014 - 09:41
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'te son olarak bu sezon Trabzonspor'u çalıştıran deneyimli teknik adamla 1 yıl opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağlandı. Akçay'ın yarın resmi imzayı atması bekleniyor.

AKÇAY: 'HER İKİ TARAF İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN'

Trabzonspor'un eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor ile anlaştı.
Akhisar ile 1+1 yıllığına anlaştığını söyleyen Akçay, DHA'ya konuştu. Akçay, Akhisar Belediyespor yöneticileri ile her konuda anlaşmaya vardığını belirterek, "Bir hafta sonra, 'Bismillah' deyip yeni ekibimizle her konuda startı vereceğiz. Şuan da yeni sezon hedefleri konusunda konuşmak için erken. Oyuncuların durumuyla ilgili net bilgileri almadım henüz. O bilgileri aldıktan sonra yeni sezonla ilgili yol haritasını çizeceğiz. Teknik ekibimle ilgili kaba bir çalışma yaptım ama henüz netleştirmedim. 1+1 yıllığına anlaştım. Her iki taraf içinde en sağlıklısı bu. Her iki taraf için de hayırlısı olsun" dedi.



HAZİRAN AYINDA SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Akhisar Belediyespor'da Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Reşit Akçay getirildi. İzmir'de Akçay'la bir araya gelen yeşil-siyahlı yöneticiler, tecrübeli teknik adamla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağladı.

Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Mustafa Reşit Akçay'ın haziran ayının başında Akhisar'a gelip sözleşme imzalayarak resmen işbaşı yapacağını açıkladı. Hamzaoğlu'nun görevi bırakacağını açıklamasından sonra, 'Tecrübeli, güvenilir, dürüst' bir isimi takımın başına getireceklerini söylediklerini hatırlatan Acar, "Mustafa Reşit Akçay'ın aradığımız özellikle sahip bir çalıştırıcı olduğuna ve Akhisar Belediyespor'a önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'deki ikinci teknik direktörü olan 55 yaşındaki Mustafa Reşit Akçay, 2001 yılından başlayarak sırasıyla Bulancakspor, Gümüşhanespor, Pazarspor, Arsinspor, Ofspor, Beylerbeyi, Tavşanlı Linylitspor, 1461 Trabzon ve son olarak Trabzonspor'da görev yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler