İşte yıldız golcünün Galatasaray'a maliyeti

Galatasaray’ın forvet transferinde listesinin ilk sıralarında yer alan Bafetimbi Gomis’in maliyetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Yayınlanma: 23.05.2017 - 23:35
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın forvet transferinde listesinin ilk sıralarında yer alan Bafetimbi Gomis’in maliyetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. 31 yaşındaki oyuncunun bonservisi İngiliz ekibi Swansea City’de bulunuyor. Swanseali yetkililerin, yapılan ilk temasta Gomis için Galatasaray’dan 3 milyon Pound (Yaklaşık 3.5 milyon Avro) bonservis ücreti talep ettiği öğrenildi. Fransız futbolcu ve menajerinin ise Sarı-Kırmızılılara gelmek adına yıllık 3 milyon Avro garanti paradan 3 senelik sözleşme istediği kaydedildi. Bu sezonu Fransa’da Marsilya formasıyla kiralık geçiren Gomis’in Swansea City ile sözleşmesi Haziran 2018’de bitiyor. Teknik direktör Tudor’un forvet transferi konusunda alternatifler arasındaki Gomis’e onay verdiği bildirildi. 31 yaşındaki futbolcunun kalbindeki ritim bozukluğu konusunda sağlık raporları ve kontrolleri ışığında soru işaretlerinin ortadan kalkması halinde Gomis’in menajeriyle süren görüşmeler ışığında Sportif Direktör Cenk Ergün’ün İngiltere’ye gidip Swansea yetkilileriyle bonservis pazarlığına oturacağı kaydedildi.(Cumhuriyet)

Bruma'da yeni kriz!

Bruma’nın menajeri Catio Balde, Portekiz basınına yaptığı açıklamada Galatasaray’la anlaşamadıklarını duyurdu. Balde, “Galatasaray, Bruma’nın sözleşmesini yenilemek istedi. 4 yıllık bir teklif sundular ancak ‘25 milyon Avro’ya serbest kalır’ maddesi eklemek istediler. Biz de bu nedenden dolayı anlaşamadık ve masadan kalktık” dedi. Yine Portekiz basını, Almanya Ligi’nde sezonu 2. sırada bitiren Red Bull Leipzig’in Bruma’ya talip olduğunu ve Galatasaray’a 15 milyon Avro teklif edeceğini yazdı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler