Şenol Güneş'ten şampiyonluk sonrası ilk açıklama: Sadece üç ihtimalim var

Gaziantep'i 4 golle geçerek Beşiktaş'la ikinci şampiyonluğunu yaşayan Şenol Güneş önemli açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 28.05.2017 - 20:59
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçının ardından kazanılan şampiyonluk sonrası basın toplantısı düzenledi. Güneş'in açıklamaları şöyle:


BU SÜREÇTEN SAĞ SALİM ÇIKTIK

"Kendi sahamızda değil, tüm sahalarda taraftar toplayan kulübüz. Olağanüstü bir sayı var. Hem kendi sahamızda biletleri yok sayıyoruz. Hem de deplasmanlarda sahaları, tribünleri dolduruyoruz. Umarım diğer takımlar da seneye buna ortak olurlar. Uzun soluklu bir yarıştı bu. Sonunda hedefe ulaştık. Kolay olmadı. Şampiyonlar Ligi ve UEFA ligi oynadık. Kupa maçları oynadık. Bir de lig oynadık. Süreklilik arz eden bu dönemde sağ salim çıktı.


OYUN OLARAK DA HAK ETTİK

"Rakiplerimizin de bizim iyi olmamız için zorladığını söyleyebiliriz. Oyun olarak da, sonuç olarak da hak ettik."


FUTBOLCULAR BASIN TOPLANTISINI BASTI

Beşiktaşlı futbolcular Şenol Güneş'in basın toplantısını basarak, "Oley şampiyon Beşiktaş" sesleriyle salonu inletti. Bu süreçte Şenol Güneş ise, "Tam size sallayacaktım, siz geldiniz. Bunlar oyun havasında." diyerek espriyle yanıt verince Caner Erkin ise gülerek "Canın sağolsun diyerek" yanıt verdi.

BÜYÜK BİR CAMİANIN BİREYİ OLARAK...

"Büyük bir camianın bireyi olarak kendimle de gurur duyuyorum. Hak ettiğimiz şampiyonluğu oyun olarak da elde ettik. Ancak şampiyonluk lafının baskı yapılmasını doğru bulmuyorum. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor hepsi şampiyonluğa oynayacak kulüplerdir. Güzel futbol, iyi sonuçlar anlayışıyla şampiyonluk ilkesini benimsedik. Son dönemde bu baskı bizim elimizden çıktı. Bazen rahatlamaya, bazen de baskıya dönüştü ama az etkilendik. Etkilenmeden daha keyi4i futbol oynarsak, izleyenler de keyif veririz."

3 İHTİMALİM VAR...

"3 ihtimalim var. Çalışmaya devam ederim, başka bir yere giderim, ya da antrenörlüğü bırakayım. Bunlar hepsi ihtimaldir. Ancak şunu söyleyeyim. Ben işimi doğru yapmak istiyorum. Bildiklerimi açık olarak ortaya koymak istiyorum. Zaman zaman sindiğim dönemler oldu. Özgür olmamız gerekiyor ki yaratıcılığımızı kullanalım. Az konuştuğum için kendimi bastırdım ama bu da beni gerdi. Bu sadece Beşiktaş'ın menfaatleriyle ilgili değil, Türk futbolunun menfaatleriyle ilgili hem ben, hem de tüm antrenörler konuşabilmeli."

EN İYİ FUTBOLU OYNAYAN BİZ DEĞİLİZ

"Ben daha önce Başakşehir'i sonuçlar ne olursa olsun kutlamıştım. Hem Konya, hem Başakşehir kupada nali hak etti. Başakşehir zaman zaman twitter'da bize zaman zaman ince eleştiriler yapıyor. Ancak şunu söyleyeyim. Türkiye'de en iyi futbol oynayan takım biz değil, ikinciyiz. Şampiyonuz ama en iyisi biz değiliz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler