Fenerbahçe'de 3 Haziran hesabı

Aziz Yıldırım, Fikret Orman’a yanıt verecek...

Yayınlanma: 01.06.2017 - 21:22
Abone Ol google-news

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 2017 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nda yine birbirinden önemli açıklamalarda bulunacak. Yıldırım, Divan Kurulu toplantısında mayıs sonu itibarıyla transferleri ve takımın başına geçecek yeni teknik direktörün ismini vereceğini söylemişti. Evet, Mayıs ayı bitti, gözler şimdi Aziz Yıldırım’a çevrildi. Bütün Fenerbahçe camiası başkanın yapacağı konuşmayı merakla bekliyor. Transfer konusuna girer mi, yeni teknik adamın ismini açıklar mı tüm bunlar soru işareti. Fenerbahçe bilindiği üzere futbolda başarısız bir sezon geçirmişti. Aziz Yıldırım, hem bu başarısızlığının hesabını verecek, hem de Fenerbahçe’nin basketbolda Avrupa Şampiyonu olmasının ardından, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın “ Euroleague’e karşıyım. Hırsızlık organizsyonu. Geri zekalılık. Takım şampiyon olsa da göndermem” sözlerine yanıt verecek.

Eski PSV’lilerden Lens’e çağrı var

Beşiktaş, Fenerbahçe’yle kiralık sözleşmesi sona eren Jeremain Lens için formda oyuncu ve kulübü Sunderland ile temaslarını sürdürüyor. Hollandalı futbolcunun daha önce Marcelo, Atiba ve vatandaşı Babel’le birlikte PSV’de forma giymiş olması, adaptasyon bakımından transferi cazip kılıyor. Üç eski takım arkadaşı da kendilerini sosyal medyada takip etmeye başlayan Lens’e “Beşiktaş bambaşka güzel. Yeniden aynı takımda olalım” mesajını gönderdi.

Persie Adana’da yok

Süper Lig’de son maçını cumartesi günü Adanaspor deplasmanında oynayacak Fenerbahçe, puan kaybı yaşamadan sezonu kapatmak istiyor. Sarı Lacivertli kafilede yıldız oyuncu Robin van Persie yer almayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler