Beşiktaş'tan deplasman formülü

Beşiktaş bu sezon da maddi ve manevi kayıp yaşamamak için harekete geçti. TFF’ye başvuracak olan Kartal, ikinci yarıyı evinde oynamak istiyor. Böylece kombine gelirlerinde düşüş olmayacak.

Yayınlanma: 24.05.2014 - 16:00
Abone Ol google-news

Siyah-Beyazlı camia, ‘Vodafone Arena’nın bitmesini sabırsızlıkla bekliyor. Başkan Fikret Orman’ın “Vodafone Arena’yı 30 Ağustos günü açacağız. Artık maçlarımızı kendi evimizde oynayacağız” demesi Beşiktaşlıları umutlandırdı. Geride bıraktığımız sezon ‘Stat stat’ dolaşan Beşiktaş, maddi ve manevi büyük kayıplar yaşadı. Kombine ve bilet satışlarından çok az gelir elde eden Kartal’ın 2. yarı oynadığı Kasımpaşa maçına sadece 146 taraftar bilet aldı.

MADDİ ZARARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Geçtiğimiz sezon büyük maddi zararlarla karşılaşan yönetim, gelecek sezon bunu yaşamamak için harekete geçiyor. Vodafone Arena’nın yetişmeme ihtimaline karşı Beşiktaş yönetimi, TFF’ye başvuru yapacak. Yönetim, önlem olarak, “Gelecek sezonun ilk yarısında oynayacağımız 17 karşılaşmayı da deplasmanda oynayalım. İkinci yarıdaki tüm maçları Arena’da yapalım” önerisini TFF’ye sunacak.

TRABZONSPOR DA BUNU YAPMIŞTI

Siyah-Beyazlı yönetim, kombine gelirlerinde düşüş yaşamamak için böyle bir yola başvuracak. TFF’nin Beşiktaş’tan gelecek olan bu başvuruya nasıl bir cevap vereceği merak konusu. Kartal’ın bu önerisini daha önce Trabzonspor gerçekleştirdi. Bordo-Mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadı bakımda olduğu için sezonun ilk yarısında oynadığı tüm maçlarını deplasmanda yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler