Yanal Beşiktaşlı futbolcunun peşinde

Yerli forvet transferinde Mevlüt Erdinç ve Elazığlı Deniz Yılmaz üzerinde yoğunlaştığı iddia edilen Fenerbahçe'nin Beşiktaşlı Mustafa Pektemek'i istediği iddia edildi.

Yayınlanma: 25.05.2014 - 12:43
Abone Ol google-news

Yerli forvet transferinde Mevlüt Erdinç ve Elazığlı Deniz Yılmaz üzerinde yoğunlaştığı iddia edilen Fenerbahçe, Beşiktaş'a Mustafa Pektemek için teklif götürmeye hazırlanıyor.

Yeni sezonda şampiyonluk ünvanını korumayı ve 4. yıldızı takmayı hedefleyen Fenerbahçe, yerli forvet transferi için ciddi bir çalışma yürütüyor. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'nin St. Etienne'de forma giyen Mevlüt Erdinç'ten vazgeçtiğinin ortaya çıkmasının ardından başka iddialar gündeme gelmeye başladı.

Kulübe yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Fenerbahçe'nin yerli forvet transferinde asıl hedefi Beşiktaş'ta forma giyen Mustafa Pektemek. Fener yönetimi bu transfer için Siyah- Beyazlı kulübün kapısını çalacak.

MUSTAFA PEKTEMEK, ERSUN YANAL'IN TERCİHİ

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a para dışında futbolcu önereceği de belirtiliyor. Ancak Sarı-Lacivertli kulübün takas için önereceği futbolcunun Pierre Webo olduğuna dair iddialar ortaya atılsa da bu futbolcunun ismi kesin olarak belli değil. Beşiktaş'a yerli bir ismin de takas olarak önerilebileceği iddialar arasında. Mustafa Pektemek'i Yanal'ın tercih etmesinde bazı faktörlerin olduğu da gelen haberler arasında.

KOŞU İSTATİSTİKLERİ VE DAYANIKLILIĞI DİKKAT ÇEKTİ

Mustafa Pektemek'in maçlarda koşu istatistiklerinin iyi olması Ersun Yanal için tercih sebebi olduğu belirtiliyor. Bunun dışında Mustafa Pektemek'in fizik olarak dayanaklı olması hava toplarında da tehdit oluşturması Ersun Yanal için tercih sebebi teşkil etti. Eğer Mustafa Pektemek transferi gerçekleşmezse Fenerbahçe'nin büyük ihtimalle gurbetçi bir forvet oyuncunun peşine düşeceği ifade ediliyor. (Takvim)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon