Gomis'ten Galatasaray'a kötü sürpriz

Galatasaray'ın menajeri ile görüşmelere başladığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılılardan yıllık 4,8 milyon euro talep etti.

Yayınlanma: 27.05.2014 - 09:11
Abone Ol google-news

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, Didier Drogba'nın yerine aradığı golcü oyuncu arayışlarını Bafetimbi Gomis üzerinde yoğunlaştırdı ve ilk görüşme Fransa'da yapıldı. Sarı-kırmızılıların Almanya'da görev alan yöneticisi Bülent Tulun, Olympique Lyon ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki futbolcunun menajeri ile Fransa'da bir araya gelirken, talepler karşısında büyük bir şok yaşadı.

İngiltere'den Newcastle United ve Swensea City'nin de takibinde bulunan Fransız oyuncunun menajeri, sarı-kırmıızlılardan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 4,8 milyon euro gibi astronomik bir rakam talep etti. İstek karşısında şaşkınlığını ileten Tulun ise, bu seviyelerde anlaşmanın sağlanamayacağını belirtti ve iki taraf tekrar bir araya gelmek üzere anlaşarak masadan kalktı.

SNEIJDER'DEN, DROGBA'DAN BİLE FAZLA İSTEDİ!..

Gomis, istediği rakama imza atması durumunda Galatasaray tarihinin en çok kazanan ismi olacak. Sarı-kırmızılılarn 2012-13 sezonu devre arasında renklerine bağladığı Wesley Sneijder geçtiğimiz sezon 3,2 milyon dolar kazanırken, Didier Drogba ise ayrıldığı sezon 4 milyon euroluk bir yıllık ücret aldı.

İki süperstar Wesley Sneijder ve Didier Drogba'nın bile üstünde bir ücret talep eden Gomis, Lyon'dan ise 2 milyon euroluk bir yıllık ücret almaktaydı. Öte yandan Trabzonspor'un da, gündemine gelen Gomis'ten yüksek talepleri nedeniyle vazgeçtiği belirtildi. (Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler