Valbuena tesislere hayran kaldı

Valbuena ‘Böyle bir atmosferle karşılaşmamıştım’ dedi.

Yayınlanma: 13.06.2017 - 20:20
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mathieu Valbuena, dün sabah erken saatlerde Ülker Stadı’nı gezdi. Yıldız futbolcu, Topuk Yaylasının resimlerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. İstanbul Atatürk Havalimanı’na indiği andan itibaren taraftarların ilgisine hayran kalan Fransız oyuncu, “Kariyerimde çok yer ve tesis gördüm ancak böylesi bir atmosferle hiç karşılaşmamıştım” yorumunu yaptı. Ülkesine dönen Valbuena, Fenerbahçe’nin 27 Haziran’da başlayacak kampına katılacak. Valbuena’nın menajeri Jean Pierre Bernes de yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe bizimle Nisan ayı itibarıyla görüşmelere başladı. Valbuena, Lyon’da harika sezon geçirdi. Lyon ile sözleşme yenileme konuşuluyordu ancak Fenerbahçe’den teklif gelince işer değişti. Beni en çok üzen şeylerden birisi Fransada değer görmeyen bir Fransız futbolcunun Türkiye’de gerçek bir yıldız gibi karşılanmasıydı” dedi.

Saracoğlu’nda çim ve zemin yenilemesi

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Komleksi’nde çim ve zemin yenileme çalışmaları devam ediyor. Hibrit çim sistemine geçiş işlemi kapsamında mevcut çimin sökülmesinin ardından, zemindeki toprağın bir kısmı alındı. Daha sonra sahada kalan toprak havalandırılırken, kot çalışmaları yapıldı. Sahadan alınan toprak yerine yeni getirilen toprağın da lazer yöntemiyle serilmesi sonucu çim serme işlemlerine geçildi. Çim serme işlemi tamamlandıktan sonra hibrit çim ekimine başlanacak.

Jerkov F.Bahçe’de

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, geçen sezon Çanakkale Bld. Takımında forma giyen 1982 doğumlu, 1.92 cm boyundaki smaçör Mia Jerkov ile anlaşma sağladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler