Aykut Kocaman, F.Bahçe'de: ‘Yarım kalan işler vardı’

Sarı-Lacivertliler eski teknik direktörüyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yayınlanma: 16.06.2017 - 20:59
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman dönemi resmen başladı. Sözleşmenin iki yıllık olduğu duyruldu. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “1988-1996 yılları arasında futbol takımımızın formasını başarıyla terletmiş, 2010-2013 yılları arasında 1 lig ve 2 Türkiye Kupası zaferi ile birlikte UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final sevincini camiamıza yaşatan takımımızın teknik direktörü Sayın Aykut Kocaman ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılmıştır. Geçen yıl Atiker Konyaspor’un teknik direktörlüğünü yürüten Sayın Aykut Kocaman ve ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Camiamızın yetiştirdiği önemli bir değer olan Sayın Aykut Kocaman’a yuvana ‘hoş geldin’ diyor, futbol takımımızın başında kendisine nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

‘Yarım kalan işler vardı’

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Her şeyden evvel çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. Yarım kaldığına inandığım işler vardı. Bunları tamamlamak istiyorum. 3 Temmuz, her şeyi alt üst eden bir durumdu. Fenerbahçe’nin geleceğini çalan bir durumdu. Takımda 3-4 oyuncu dışında tanımadığım oyuncu yok. Rakip olarak analizlerimiz vardı. Ancak dışarıdan ve içeriden tanımak farklı olabiliyor. Süre her şeye açık. Tanınmayla ve gayretle alakalı. Benim tarzım şu, hep bir şekilde üstüne koyarak gitmeye çalışıyoruz. Hatalar mutlaka oluyor ama hataları düzelterek giden bir yapımız var. Sonunda da bir şekilde istenilene doğru taşımayı başardık. Burada da böyle olacak. Ancak bu süre ne kadar olur, oyuncular ne kadar izin verir, yol gösterir yaşayarak öğreneceğiz” dedi.

Nabil Dirar F.Bahçe’de

Fenerbahçe transfere hızlı girdi. Fransız Valbuena’dan sonra Monaco’dan Nabil Dirar’ı renklerine bağlayan kulüp, başkan Aziz Yıldırım’ın ifade ettiği iki yıldız futbolcuyu da kadrosuna katacak. Dün İstanbul’a gelen Dirar, ayağının tozuyla sağlık kontrolünden geçti ve yöneticilerle görüştü. Fenerbahçe Kulübü, bu transferi resmi internet sitesi üzerinden sabah saat 10.30 itibarıyla duyurdu. 31 yaşındaki Faslı futbolcu 1.87 boyunda ve sağ kanat oynuyor. Sağ ayağını kullanan Dirar sol kanat ve sağ bek mevkilerinde de forma giyebiliyor. Belçika vatandaşı olan Nabil Dirar ilk olarak Diegem Sport takımında forma giymeye başladı. Dirar daha sonra Belçika Ligi’nde sırasıyla Westerlo ve Club Brugge’ye transfer oldu. 4 sezon Club Brugge forması giyen Nabil Dirar (153 maçta 19 gol, 44 asist ) 2012 yılında Monaco’ya geçti. Fas asıllı futbolcu 6 sezondur Monaco forması giyiyordu. 165 maça çıkan Dirar 12 gol atma başarısı gösterdi. Dirar, bu sezon Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi’nde Monaco’nun Fenerbahçe ile karşılaştığı iki maçta da forma giydi, 3-1 yenildiğimiz karşılaşmada üçüncü golün asistini yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler