Trabzonspor'un dilekçesi yeniden yargılama talebi ile değerlendirecek

Trabzonspor'un şike davasında cezası kesinleşen Aziz Yıldırım'ın infazına başlanmasını talep eden dilekçesi, Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanma talebi ile birlikte değerlendirileceği öğrenildi.

Yayınlanma: 28.05.2014 - 13:43
Abone Ol google-news

Trabzonspor'un avukatları Nusret Yılmaz, Erdem Egemen ve Hakan Orhan, geçtiğimiz Perşembe günü UYAP üzerinden şike davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne bir dilekçe yollamışlardı.

Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanma talebinin hukuka aykırı olduğu belirtilen dilekçede, "Bu dosyada yargılamanın yenilenmesi kararı verilmesi demek Ceza Hukuku ve Ceza Usul Hukukunun temel kaidelerinin alt üst edilmesi demektir. Özetle yeniden yargılama kararı verilmesi halinde, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın belirttiği gibi adalet içinden çıkılmaz bir kaosa sürüklenecek, tüm Yargıtay içtihatları ve hukukun gelen kuralları da çiğnenecektir" denilmişti. Trabzonspor'un bu dilekçesi, davaya bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılama talebi ile birlikte değerlendirileceği öğrenildi. (DHA)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler