Fenerbahçe'de 3 yabancı ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe Yönetimi, Yobo, Krasic ve Holmen'in gönderilmesi kararını aldı. 8 yabancıyla devam edecek olan sarı-lacivertli ekipte, Stoch'un da yine kiralanması gündeme geldi.

Yayınlanma: 29.05.2014 - 10:55
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Yobo, Krasic ve Holmen’nin biletleri kesildi.

Sarı-lacivertlilerin önceki gün yapılan son yönetim kurulu toplantısında bu üç futbolcuyla yolların ayrılması kararı alındı. Talipleri olan Stoch’un ise kiralık olarak yine bir takıma verilmesi gündeme geldi.

Diego’nun da gelişiyle takımda yabancı sayısı 13’e çıkarken, sarı-lacivertliler, gelecek sezon yabancılarda uygulanacak 5+3 kuralı gereği Krasic, Yobo ve Holmen ile yolları ayırmaya karar verdi.

Krasic, 2.3 milyon euro, Yobo 2 milyon euro ve Holmen 1.3 milyon euro'ya Fenerbahçe ile el sıkışmıştı. Holmen'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile adı geçiyor. Yobo'ya ise geçen sezon kiralık oynadığı Norwich'in 750 bin euro teklif ettiği iddia ediliyor.

Diego’nun gelişi ile yabancı kontenjanını boşaltmak zorunda olan sarı-lacivertliler, Webo ve Cristian’dan biri ile yollar ayrılacak. Bu isim büyük ihtimalle Brezilyalı Cristian olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler