Beşiktaş'ta 6 futbolcunun bileti kesildi

Beşiktaş'ın teknik patronu Slaven Bilic, gelecek sezon takımda yer almasını istemediği oyuncuların isimlerini yönetime sundu.

Yayınlanma: 31.05.2014 - 10:06
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın teknik patronu Slaven Bilic, İbrahim Toraman, Gökhan Süzen, Sezer Öztürk, Serdar Kurtuluş,Uğur Boral ve Mustafa Pektemek ile yolların ayrılmasını istedi.

Yeni sezonda radikal kararlar alacağının ipuçlarını ligin bitimi öncesinde veren Beşiktaş Teknik Heyeti, yerli futbolcuların büyük çoğunluğunun takımdan gönderilmesini istedi.

Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic'in, teklif gelmesi durumunda veya takas olarak İbrahim Toraman, Gökhan Süzen, Sezer Öztürk, Serdar Kurtuluş, Uğur Boral, Mustafa Pektemek ile yolların ayrılmasını istediği ifade edildi. Kiralık olarak başka takımlara gönderilen Erkan Kaş, Tanju Kayhan, Berat Çetinkaya, Atınç Nukan, Kadir Arı ve Burak Kaplan gibi oyuncuların da aynı yöntemle takımdan gönderilebileceğini yönetime rapor olarak sunan teknik heyet, gidenlerin yerini dolduracak isimlerin de listesini verdi.

Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer görüşmelerine başlayan Beşiktaş Yönetimi, Kayserisporlu Sefa, Bursasporlu Şener, Antalyasporlu Emrah, Karabüksporlu Ahmet İlhan, Torku Konyasporlu Selim ve Akhisar Belediyesporlu Uğur için nabız yokluyor. Yeni sezonda yerli oyuncularda yeniden yapılanmaya gitmek isteyen siyah-beyazlılar, Ersan, İsmail, Olcay, Oğuzhan, Necip, Veli, Kerim, Ömer, Tolga ve Cenk ile alt yapıdan bir veya iki oyuncuyu kadrosunda tutacak.

Mevcut yerlilerin yanına gelecek yeni Türk oyuncularla kadro yapısını değiştirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, ayrıca daha önceden belirlenen bazı gurbetçileri de takıma kazandırmaya çalışacak.(Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler