Bülent Korkmaz yeniden Süper Lig'de!

Teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışına geçen Kayseri Erciyesspor, Bülent Korkmaz ile anlaştı.

Yayınlanma: 05.06.2014 - 21:54
Abone Ol google-news

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, İstanbul'da görüştüğü teknik direktör Bülent Korkmaz ile her konuda anlaşmaya vardı.

Yıllar sonra Süper Lig'e yükselen ve ilk sezonunda fırtınalı günlerden sonra kümede kalmayı başaran Kayseri Erciyesspor'da yine yeni bir sayfa açılıyor. Geride kalan sezona Teknik Direktör Fuat Çapa ile başayan sonrasında Hikmet Karaman ile yola devam eden ve zoru başararak kümede kalan Erciyesspor, 2014-2015 sezonunda yeni bir teknik direktör ile yola devam edecek. Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, İstanbul'da görüştüğü teknik direktör Bülent Korkmaz ile her konuda anlaşmaya vardı. Ziya Eren ile Bülent Korkmaz 2 sezonluğuna el sıkıştı. Resmi imza önümüzdeki hafta atılacak.

Kayseri Erciyesspor'da Bülent Korkmaz, 2. kez görev alacak. Mavi Siyahlı takımın daha önce mücadele ettiği 2006-2007 sezonunda Alman Teknik Direktör Werner Lorant'ın yerine göreve gelen Bülent Korkmaz, ligin 2. yarısındaki 17 hafta boyunca Erciyesspor'un başında bulunmuştu.
Korkmaz, Erciyesspor'daki ilk döneminde 7 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyet alarak 26 puan toplamıştı. Ancak sezon sonunda Erciyesspor, lige veda eden takım olmaktan kurtulamamıştı. Bülent Korkmaz yönetimindeki Erciyesspor, Türkiye Kupası'nda da 2 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet almıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler