Beşiktaş'ın yıldızı Fenerbahçe'nin transfer radarına girdi

Afrika Kupası nedeniyle ocakta forvetsiz kalacak F.Bahçe, Kamerunlu’yu Başakşehir’e satarsa Beşiktaş’ın genç golcüsü için nabız yoklayacak.

Yayınlanma: 06.06.2014 - 10:09
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Patronu Ersun Yanal’ın gelecek sezon takımda görmek istediği Pierre Webo, yabancı sınırlamasına takıldı. Diego Ribas transferinin ardından yabancı sayısını 8’e indirmek için formül arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler, Stoch, Krasiç ve Yobo’nun yanı sıra Süper Lig’in yeni takımı İstanbul Başakşehir’in talip olduğu Holmen’i kesin olarak elden çıkaracak. Ancak bu bile sarı-lacivertlilere yetmeyecek. İdeal sayıyı bulması için 1 kişiyi daha göndermek zorunda olan F.Bahçe’de oklar Meireles, Cristian ve Webo’yu gösteriyor.

AVCI İSTİYOR

Bu isimler içinde durumu en farklı isim ise Webo... Gelecek sezon oynanacak Afrika Kupası nedeniyle Webo, Emenike ve Sow, en az 1 ay takımdan uzak kalacak. Bu detay Kamerunlu golcüyü bir adım öne çıkarırken, eski kulübü Başakşehir’in transfer listesinde olan tecrübeli forvet F.Bahçe’ye iyi bir bonservis kazandırırsa yerli golcü için düğmeye basılacak.

Mevlüt'ü istemeyen Kanarya, Cenk Tosun transferi yüzünden 2. planda kalan Mustafa Pektemek için Beşiktaş’ın kapısını çalacak. Sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan milli oyuncuya şu ana kadar resmi teklif yapılmasa da gidecek yabancılar için girişimler başladığında iki kulübün masaya oturması bekleniyor. (Vatan)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler