'Galatasaray, Arda Turan'ı kiraladı' iddialarına peş peşe açıklamalar

Galatasaray'ın Arda Turan transferi konusunda Barcelona'yla anlaştığı iddia edilmişti. Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Bu konuda Galatasaray ile anlaşmadık" dedi.

Yayınlanma: 15.08.2017 - 10:57
Abone Ol google-news

 

Menajer Ahmet Bulut, bugün Arda Turan'ın geleceğini görüşmek üzere Barcelona yetkilileriyle bir araya gelmişti. Yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıktığı iddia edilmişti. Ancak Galatasaray'ın gündemindeki milli futbolcu Arda Turan'ın, sarı-kırmızılı kulübe kiralandı iddialarına karşılık menajeri Ahmet Bulut'tan bir açıklama geldi. Bulut, "Bu konuda Galatasaray ile anlaşmadık" dedi.

NEF'ten açıklama

Ahmet Bulut'un açıklamaları sonrası Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'dan şu açıklama geldi:

"Ana sponsor olarak Galatasaray'a bugüne kadar kesintisiz destek verdik. Bundan sonra da Nef olarak spora desteğimiz devam edecek. Arda Turan'ın sarı kırmızılı ekibe yeniden kazandırılması ve Türk futboluna geri dönüşü her Türk sporseverine olduğu gibi bizlere de gurur verir. Bu konuda bir katkımız olursa bundan şeref duyarız.

Başkan Özbek :Arda Türkiye'de oynamak isterse geleceği yer Galatasaray

Yeni transferlerlerin imza töreninde Arda Turan konusuna da değinen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise  “Arda, Galatasaray’ın yetiştirdiği, Türkiye’nin gururu olan her futbolseverin iftihar ettiği bir futbolcu. Kendisi çok iyi bir Galatasaraylı. Türkiye’de futbol oynamak isterse geleceği yer Galatasaray. Hem taraftar hem yönetim böyle bir buluşmadan son derece memnun olacaktır. Ama bu transfer için iradelerin oluşması lazım. Bizim amacımız Galatasaray’ın en iyi takım olması. Bunun için çalışıyoruz. Dolayısıyla transferler için spesifik detaylar vermek yanlış olur” ifadelerini kullandı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler