Mehmet Demirkol: Bavullarını ellerine vereceksin

Yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Vardar karşısında yediği golü değerlendirdi. Demirkol, "Fenerbahçe böyle bir gol yemez" dedi. Takım yapılanmasını da eleştiren Demirkol, "Hala kaleci, golcü, orta saha, sol bek lazım. Fenerbahçe bu sol bekler ile mi oynayacak? Allah kolaylık versin" dedi.

Yayınlanma: 18.08.2017 - 10:10
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Vardar’a konuk olduğu karşılaşmanın devre arasında değerlendirmelerde bulunan yorumcu Mehmet Demirkol sarı-lacivertli takımı sert bir dille eleştirdi.

Demirkol, “Poziyonu Vardar bulmadı ki, Fenerbahçe ikram etti. Ne kadar deplasmanda olursanız olun iki takımın güç dengelerine, oyuncu kalitelerine baktığınızda Fenerbahçe’nin kalecisi kale vuruşunu uzun kullanmaz. Kullanmamalı. Fenerbahçe o topu oradan çıkarabilecek seviyede. Fenerbahçe üstünlüğünü topa sahip olarak gösterir. Yenilen gol o açıdan kabul edilir değil” dedi.

‘ORTADA POZİSYON YOK’

Demirkol sözlerine şöyle devam etti: “Drogba bu konularda çok ustaydı, indirir vururdu. Bunları yapabilecek oyuncunuz varsa kaleci uzun oynayabilir. Kameni topu uzun kullandı, zaten Fenerbahçe’nin hava topu üstünlüğü yok. Topu sektirdiler, Topal da ‘Skrtel’e atayım’ dedi… Fenerbahçe böyle bir gol yemez. Ortada bir pozisyon da yok zaten. Ahım şahım bir savunma da yapamıyorlar.”

Mehmet Demirkol’un karşılaşma sonrası yorumları ise şu şekilde oldu: “Net bir omurga oturtmak lazım. Östersunds-Galatasaray maçından sonra orta saha ile ilgili konuştuk. Bugün aynısını tarif edebiliriz. Fenerbahçe’nin savunma omurgası yok. Kazaya uğrayabiliryosun. İşte sakar kaleci. Orada ne yapıyor Kameni? Bir savunma fiyaskosu var. Şu tarihte hala omurga oturtulamadı. Omurga olmadığı zaman topu hızlı çevirmek zor oluyor. Alper’den 10 numara yaratmaya çalışmak ayıptır. Fenerbahçe’nin hala 5 oyuncu ve kaleci alması lazım. Hala kaleci, golcü, orta saha, sol bek lazım. Fenerbahçe bu sol bekler ile mi oynayacak? Allah kolaylık versin. Büyük takım bunlarla uğraşmaz.”

OZAN  TUFAN VE JOSEF DE SOUZA ELEŞTİRİSİ

Öte yandan karşılaşmanın 27. dakikasında yaşanan bir pozisyonu değerlendiren Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’nin atağa çıktığı sırada Ozan Tufan ve Josef de Souza’nın sahada yürümesine sert tepki gösterdi. Demirkol, “İstanbul’da Atatürk Havalimanı’na indikleri anda hemen bavullarını ellerine vereceksin” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler