Tudor'dan yönetime: Onlarla uçarız

İgor Tudor, Arda Turan ve Kwadwo transferleri için yönetime mesaj gönderdi.

Yayınlanma: 24.08.2017 - 10:26
Abone Ol google-news

Lige çok iyi bir giriş yapan Galatasaray'da teknik direktör İgor Tudor , transferlerle ilgili yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. Arda ve Asamoah'ın takıma katılması gerektiğini belirten Hırvat hocanın, ''Onlarla adeta uçarız'' dediği öğrenildi.

Kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör İgor Tudor , cuma günü oynanayacak Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde yönetim ile bir araya geldi. Öncelikli olarak takımın son durumu hakkında bigi veren 39 yaşındaki çalıştırıcı, Florya'daki havadan ve oyuncuların istekli performansından oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Ancak Arda Turan  ve Kwadwo Asamoah'ın  da kesin olarak kadroya katılması gerektiğini vurgulayan Hırvat teknik adamın ,'' 2 futbolcuyu da  transfer edersek bizi kimse tutamaz. Onlarla adeta uçarız '' dediği  öğrenildi.

'Şampiyonluğun favorisi oluruz'

İki yıldızın  da takıma seviye atlayacağını belirten genç hoca ,''' Çok kaliteli isimleri  kadromuza kattık. Elimde çok iyi bir oyuncu grubu var.Bu transferlerin üstüne Arda ve Asamoah da takıma katılırsa şampiyonluğun en büyük favorisi biz oluruz. İki futbolcu için de tüm şartları zormalıyız'' ifadelerini kullandı.

(Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler