Kadıköy'de isyan gecesi... Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti

Fenerbahçe, deplasmanda 2-0 yenildiği ilk maçın rövanşında Kadıköy’de Vardar’a 2-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi’ne play-off turunda veda etti. Taraftarlar “Yönetim istifa” diye bağırdı.

Yayınlanma: 24.08.2017 - 19:31
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin deplasmanda 2-0 yenildiği ilk maçın rövanşında Kadıköy’de Vardar’a 2-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi’ne playoff turunda veda etmesiyle Sarı-Lacivertli taraftarlar adeta isyan etti. Tribünler, Vardar’ın 2. golünün ardından uzun süre “Yönetim istifa” şeklinde tezahürat yaptı. Taraftarlar, Fenerbahçeli futbolcuların büyük bölümünü ıslıkladı. Bir türlü bekleneni veremeyen Robin van Persie maç öncesi ismi anons edildiğinde ve 59. dakikada oyundan çıkarken uzun süre ıslıklı tepki gördü. Maç içinde pas hatası yapan, 2 gol pozisyonundan yararlanamayan Ozan Tufan, taraftarlarca ıslıklandı. Ayrıca İsmail Köybaşı ve kaleci Kameni de tepki gören isimler arasındaydı. 30 bini aşkın Fenerbahçe taraftarı; takımlarını destelemek için stada gelirken, skorun 1-1 olmasının ardından tribünlerin boşalmaya başlaması dikkat çekti. Sarı-Lacivertli tribünler, Valbuena’ya sevgi gösterisinde bulunup tezahüratlar yaptı. Vardarlı futbolcuların son dakikalardaki üst üste paslaşmalarına Fenerbahçeli taraftarların bir bölümü ‘oley’ çekti, Makedon ekibinin 2. golü alkışlandı.

Kale Kameni’nin

Sarı-Lacivertlilerin bu sezon oynadığı maçlarda yediği gollerdeki kaleci hataları dünkü mücadelede de devam etti. Teknik direktör Aykut Kocaman, deplasmandaki Vardar maçının son dakikalarında Mehmet Topal’ın ters kafa vuruşunda topu ağlarında gören Kameni’yi dün ilk 11’de görevlendirip Trabzonspor karşılaşmasında hatalı bir gol yiyen Volkan Demirel’i yedek bıraktı. Ancak Kameni, 68. dakikada Vardar’ın attığı goldeki karambolde kalesinden geç çıktı ve topa müdahale edemeyerek kritik bir hataya imza attı.

Alper şoku

İlk yarının son dakikalarında bir ikili mücadele sonrası Alper, kendisini yere bıraktı. Kasığından sakatlanan Alper, maça devam edemedi. Aykut Kocaman, Alper’in yerine Aatif’i oyuna aldı. Sakatlığı bulunan Soldado yedek soyunduğu maça 59. dakikada girdi. Cezalı Josef’in yokluğunda orta sahada Ozan Tufan forma giydi. Sakat Şener, Fernandao, Mehmet Ekici ve statü gereği Giuliano forma giyemezken yedek kulübesinde genç oyunculardan Ahmethan Köse, Muhammed Karakoç, Oğuz Kaan Güçtekin yer aldı.

Aykut Kocaman basın toplantısını terk etti: Anlatacak bir şeyim yok

Kadıköy’de Ozan ve Van Persie’ye büyük tepki


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler