Ukrayna ve Hırvatistan maçı hakemleri açıklandı

A Milli Takım'ın, 2 Eylül Cumartesi günü Ukrayna ile deplasmanda ve 5 Eylül 2017 Salı günü Hırvatistan ile Eskişehir'de oynayacağı maçların hakemleri belli oldu.

Yayınlanma: 25.08.2017 - 17:38
Abone Ol google-news

A Milli Takım'ın, 2 Eylül Cumartesi günü Ukrayna ile deplasmanda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu karşılaşmasını, İspanya Futbol Federasyonu'ndan David Fernandez Borbalan yönetecek.

Ukrayna'nın Kharkiv şehrindeki Metalist Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak müsabakada Borbalan'ın yardımcılıklarını Raul Cabanero Martinez ve Diego Barbero Sevilla yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez Martinez olacak.

A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 10. maçında Eskişehir'de Hırvatistan ile oynayacağı maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.

A Milli Takımımızın, 5 Eylül 2017 Salı günü Hırvatistan ile Eskişehir'de oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu karşılaşmasını, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda 21.45'te başlayacak müsabakada Atkinson'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Gary Beswick yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Robert Madley olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler