Uğur Uçar Başakşehir'de

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Kardemir Karabükspor forması giyen Uğur Uçar ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yayınlanma: 11.06.2014 - 16:09
Abone Ol google-news

Yıldız Parkı'ndaki Malta Köşkü'nde düzenlenen imza törenine, Uğur Uçar'ın yanı sıra İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü şube sorumluları Mustafa Saral ve Ömer Faruk Ayvacı katıldı.

Mustafa Saral, törende yaptığı konuşmada, Başakşehir Futbol Kulübü olarak ilk imza törenlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Uğur kardeşimiz, hocamızın transfer listesinde ilk sıradaydı. Görüştük ve anlaştık. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'ne hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bundan sonra da inşallah, Başakşehir forması altında terini döküp mücadelesini vereceğine inanıyoruz. Bu konuda kendisine olan güvenimiz tam. Soyadı gibi takımımızda uçacaktır, temennimiz ve hedeflerimiz bu yönde. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Lacivert-turunculuların yeni transferi Uğur Uçar da yeni takımıyla anlaşma sağladığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, transferini isteyen teknik direktör Abdullah Avcı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Deneyimli futbolcu, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü istenen noktaya getirmeye çalışacaklarını söyleyerek, "İlerisi düşünülerek bir yapılanmaya gidildi. Bu yapılanmanın içerisinde bulunacağız. İnşallah iyi futbol oynayıp, takım olarak üst sıralara çıkacağız. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, lige hem zevk hem de renk veren bir ekip olacaktır. İki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler