Galatasaray’da Tudor’un özel teşekkür ettiği 2 yıldız

Hırvat teknik adam, Kasımpaşa galibiyetinin ardından Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz'i performansları nedeniyle özel olarak tebrik etti.

Yayınlanma: 18.09.2017 - 23:37
Abone Ol google-news
Lider Galatasaray’ın Süper Lig’in ilk 5 haftasında yakaladığı kadro istikrarında yeni transferlerin sağladığı katkının yanı sıra özellikle geçen sezon çok tartışılan iki ismin performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci, yenilgi yüzü görmeyen Sarı-Kırmızılıların oyun planında kilit rol oynarken Hırvat hocanın özel takdirini almayı da başardılar. Tudor’un, Kasımpaşa maçının ardından takım soyunma odasına gitmeden önce bir süre sohbet ettiği Tolga Ciğerci’ye performansından memnun olduğunu, kendi mevkisinde oynamamasına karşın özveriyle mücadelesini sahaya yansıttığını, geçmişte taraftarlardan tepki görürken şimdi alkışlanmasını takdir ettiğini söylediği öğrenildi. 
 
‘Formana sarıl Serdar’

Hırvat hocanın, soyunma odasında özel olarak teşekkür ettiği bir diğer isim Serdar Aziz’di. Ukrayna-Türkiye maçında burnu kırılan, ameliyat olmayıp 2 haftadır sahaya çıkan Serdar Aziz’e Hırvat hocanın, bu özverisi nedeniyle teşekkür ettiği; defansa sağladığı katkının yanı sıra Kasımpaşa maçında Gomis’in 2. golündeki pasının önemli olduğunu; böyle çalışmaya devam edip formasına sıkı sıkı sarılmasını istediğini ilettiği bildirildi.(Cumhuriyet Spor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler