Gary Rodrigues Florya'ya helikopter ile geldi

Süper Lig'in başlamasından bu yana Tudor'un vazgeçilmez oyunlarından biri olan 26 yaşındaki Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncu Garry Rodrigues, Florya'ya helikopter ile geldi.

Yayınlanma: 22.09.2017 - 15:07
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde PAOK'tan Galatasaray'a transfer olan 26 yaşındaki Garry Rodrigues, tartışmaya neden oldu. 

Çanakkale'de bir akaryakıt istasyonunun açılışına katılan Rodrigues, dönüşünü helikopter ile gerçekleştirdi. Antremana yetişmek için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne helikopter ile iniş yapan başarılı kanat oyuncusunu Yasin Öztekin, Instagram hesabından paylaştı. 

Özel bir havacılık şirketinin hava taksi hizmetini kullanan futbolcu, trafikten böyle kurtuldu. 

Daha önce de Florya'ya araba ile giren yedek kaleci Eray İşcan, sarı kırmızılı taraftarların büyük tepkisine yol açmıştı. 

AKILLARA LEHMANN GELDİ

Gary Rodrigues'in antremana helikopterle gelmesi akıllara ünlü Alman kaleci Jens Lehmann'ı getirdi. Lehmann'ın da takımı Stuttgart'ın antrenmanlarına helikopter kiralayarak gitmesi Alman basınında alay konusu olmuştu. Bir dönem Almanya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan eski futbolcu Jens Lehmann, ilginç bir olayla Alman basınının gündemine gelmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler