Galatasaray geri döndü

Bursaspor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, ilk yarısını yenik tamamladığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak namağlup unvanını korudu ve liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Yayınlanma: 24.09.2017 - 21:29
Abone Ol google-news

Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, zorlu Bursaspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. İlk yarısını 1-0 yenik tamamlayan Galatasaray, Teknik Direktör Igor Tudor’un hamleleri ile rakibine üstünlüğ sağladı ve 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Ligin en zorlu deplasmanlarından biri olan Bursa’da Galatasaray maça tutuk başladı. Rakip yarı alanda baskı ile başlayan Bursaspor, Galatasaray kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı. Delarge ile 14. dakikada öne de geçen Bursaspor, hem Galatasaray’ın çıkmasını engelledi hem de kaptığı toplarla önemli fırsatlar yakaladı. İlk yarım saat farkı açabilecek pozisyonlar üreten Bursaspor, fırsatları değerlendiremedi. Daha sonra oyunda dengeyi kuran Galatasaray, rakip kaleye daha sık gelmeye başladı. İki takımın da karşılıklı pozisyonları ile geçen ilk yarı, kalecilerin başarılı performansları sayesinde tek golle tamamlandı.

İkinci yarıda iki bekini çıkaran Igor Tudor, rakip yarı alanda daha fazla oyuncu ile çıkmaya başladı. Sağlı sollu ataklarla Bursaspor savunmasını zorlayan Galatasaray, önce Feghouli’nin harika vuruşu ile beraberliği, ardından da Tolga Ciğerci’nin şık plasesi ile öne geçti. Kalan dakikalarda oyunu soğutan Galatasaray, maçı kazanmayı bildi.

Bu galibiyetle ligde namağlup unvanını koruyan Galatasaray, puanını 16’ya yükselterek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Bursaspor ise 9 puanda kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler