Gomis: Galatasaray için savaşıyoruz

Süper Lig'in ilk 5 haftasında 7 gol attıktan sonra, Bursaspor ve Karabükspor maçlarında fileleri havalandıramayan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Bafetimbi Gomis açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 01.10.2017 - 23:38
Abone Ol google-news

İlk 5 haftada 7 gol atarak Süper Lig’e “Merhaba” diyen ancak Bursaspor ve Karabükspor maçlarında fileleri havalandıramayan Galatasaray’ın yıldızı Bafetimbi Gomis, “İki haftadır gol için şansım yoktu. Ancak Maicon ve Feghouli gol attı. Çok iyi iş çıkardılar. Takım, karakterini sahaya yansıttı. Bunda en çok taraftar yardımcı oldu” dedi. Karabükspor maçının ardından Türk Telekom Stadyumu’ndaki röportaj alanında gazetecilerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Fransız golcü, “Olumsuz hiçbir şey yok kafamda. Çok iyi işler çıkartıyoruz. Fenerbahçe bizden önce maçını kaybetmişti. Ve biz de şampiyonluk yolunda onlarla arayı açmalıydık. Öyle de yaptık” ifadelerini kullandı.

Gomis, golleri ve üst düzey performansına rağmen yeniden Fransa Milli Takımı’na seçilmemesiyle ilgili soruya, “Milli Takım problem değil. Tek odaklandığım şey Galatasaray. Galatasaray’ın en iyi yerlerde olması için savaşıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde olmak için çabalıyoruz. Ligde şampiyon olmak istiyoruz. Bu, benim için çok daha önemli. Zaten Galatasaray için çok gol atarsam beni kendileri Fransa Milli Takımı’na çağırır” yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler