Osmanlıspor maçında Fenerbahçe'de 2 oyuncu sakatlandı

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile deplasmanda oynadığı maçta sakatlanan Valbuena, 10. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zorlu deplasmanda Isla'nın da sakatlanması ile ilk yarıda iki değişiklik birden yapmak zorunda kaldı.

Yayınlanma: 04.11.2017 - 21:43
Abone Ol google-news

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, Osmanlıspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Valbuena, 10. dakikada sakatlanarak yerini Alper Potuk’a bırakmak zorunda kaldı. Arka adalesinde bir sorun yaşayan Valbuena, Teknik Direktör Aykut Kocaman’dan kendisini değiştirmesini istedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 35. dakikada bu kez de Isla’nın sakatlığı ile sarsıldı. Rakibi ile girdiği bir ikili mücadelede yerde kalan Mauricio Isla, yerini Şener Özbayraklı’ya bırakmak zorunda kaldı. Aykut Kocaman, böylece zorlu deplasmanda henüz ilk yarı bitmeden iki oyuncu değişikliği hakkını tamamlamış oldu.

Fenerbahçe’nin sezon başında Lyon’dan transfer ettiği Valbuena, sarı-lacivertli forma ile çıktığı 15 resmi maçta 3 gol atarken 6 da asist yapmıştı. Cagliari’den gelen Isla ise 15 maçta 2 asiste imza atmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler