'Arda'yı bedelsiz veriyorlarsa alırım'

Ünlü televizyoncu ve spor yazarı Serhat Ulueren, yoğun futbol gündemini değerlendirdiği programda Arda Turan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 06.11.2017 - 22:06
Abone Ol google-news



Milliyet'e konuşan Serhat Ulueren, "Arda futbolu bıraktı, İstanbul gecelerinde boy gösteriyor. Bayağı göbeklenmiş. Gece kulübüne gidebilir. Oynamadığı için kadro dışı kaldı. Arda bu sene G.Saray'a futbol anlamında bir şey veremez. Belhanda, Ndiaye, Fernando gibi oyuncular var. Babel, Beşiktaş'a büyük kazanç verdi.

ARDA'YI BEDELSİZ VERİLİYORSA ALIRIM

Arda form tutar mı tutar. Ama olayın parasal durumuna bakmak lazım. G.Saray mali yönden dipte. Ben bu kumarı oynamam. Kan kaybeden bir hasta var. Barcelona'dan gönderileceği kesinleşmiş bir Arda'dan bahsediyoruz. Uzun zamandır oynayamıyor. Milli Takım'a dönmesi büyük bir hataydı. Bedelsiz veriyorlarsa alırım. Çift haneli rakamlar olursa yanına yaklaşmam.

YAKAR TOP GİBİ

Çok ciddi bir kumar. Dursun Bey'in bunu iyi analiz etmesi lazım. Arda'yı kulübede bekletirsen, kulübede bekleyen adam tehlikelidir. Arda Turan yakar top gibi, değdiği anda seni yakabilir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler