Galatasaray'da Semih Kaya'nın bekleyişi sürüyor

Galatasaray'da teknik direktör konusunda henüz kesinleşen bir gelişme olmazken, genç futbolcu Semih Kaya sözleşmesinde iyileştirme için yönetimden haber bekliyor.

Yayınlanma: 24.06.2014 - 10:00
Abone Ol google-news

Aslan’da hoca konusundaki belirsizlik sözleşmeleri de etkiliyor. Sarı-kırmızılarda kendisiyle ilgili verilecek kararı bekleyen isimlerden biri de Semih Kaya.

Başarılı stoper Başkan Ünal Aysal’ın “1-2 gün içinde yeni mukavele yapacağız” demesinin üzerinden 20 gün geçmesine karşın henüz masaya çağrılmadı.

Takımın vazgeçilmezleri arasında yer almasına karşın en az paraya oynayan isim olan ve zam bekleyen genç stoper, Burak, Selçuk ve Muslera’ya yapılan yüklü iyileştirme sonrası kendisine de yeni bir protokol yapılmasını ümit ediyordu.

Ancak teknik direktör konusundaki belirsizlik yüzünden Başkan Ünal Aysal ve kurmayları tamamen bu konuya eğildiler. Basketbol final sürecinde yaşananlar da buna eklenince Semih konusu ikinci plana itildi.

Teknik direktör sorununun çözülmesinin ardından sarı-kırmızılı yönetimin, Semih Kaya ile masaya oturup ciddi bir zam yapması bekleniyor. 1.4 milyon liraya oynayan 23 yaşındaki Semih Kaya’nın yeni ücretinin senelik 1.3 milyon euroya çıkacağı öğrenildi. Ancak genç futbolcunun menajerlerinin bu rakamı kabul etmeyerek 1.6 milyon euro istediği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler