Gary Medel: Saha içerisinde rakipler benim düşmanımdır

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Gary Medel, şampiyonluk hayalini gerçekleştirmeden Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini söyledi.

Yayınlanma: 13.11.2017 - 13:38
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Şilili yıldız oyuncu Gary Medel, açıklamalarda bulundu. Medel, kendisiyle ilgilenen kulüplerin olduğunu ancak önceliğinin Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçirmek olduğunu kaydetti.

Devre arasında gitmeyi düşünüp düşünmeyeceği sorusunu yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş'ta 3 senelik kontratım var. Şampiyonluk ve kupa sevinci yaşamak istiyorum. Bu hayali yarıda bırakıp gitmek istemiyorum." dedi.

İsmi Arjantin basınında River Plate ile anılan Medel, "River Plate'e gitmezdim, Boca Juniors olabilirdi." diye konuştu.

"Alanya'da yaşanan olay artık geride kaldı"

"Alanya'da yaşanan olay artık geride kaldı. Orada yavaş davrandım. Takım arkadaşlarıma orada yardım etmedim, bundan dolayı da kendilerinden özür diledim. Şu anda elimden geldiği kadar çalışıp, kendimi göstermeye gayret ediyorum. Takımdaki yerimi kazanmak istiyorum. Bu durum beni mücadeleden vazgeçirmiyor. Alanya'da yaşanan olaydan sonra isteğim ikiye katlandı. Tamamen takıma adapte olmaya çalışıyorum."

"Yedek olmanın gereği neyse onu yapıyorum"

"Büyük kulüplerde, büyük oyuncularla oynadım. Şimdi de büyük kulüpteyim, etrafımda büyük oyuncular var. Şu anda oynamıyorum, yedeğim. Yedek olmanın gereği neyse onu yapıyorum. Oynamasam bile takım arkadaşlarımı destekliyorum. Takım arkadaşlarını desteklemek yedek olmanın kuralıdır. En iyi şekilde çalışıp oynamayı hedefliyorum."

"Büyük bir takımız ve büyük oyunculardan kurulu bir ekibiz"

"Lige orta halli başladık. 'Kötü başladık' da diyebiliriz ama son haftalarda birkaç puan kapatmayı becerdik. Büyük bir takımız ve büyük oyunculardan kurulu bir ekibiz. Henüz ligin yarısı bile olmadı, yarısından fazlası hala duruyor. Mücadele edeceğiz. Şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum."

Rakiplere ilginç benzetme

"Sosyal hayatımda herkes gibiyim. Çocuğumla, eşimle zaman geçiriyorum. Çocuklarıma iyi örnek olmaya çalışıyorum. Saha içinde takım arkadaşlarım var, onlar benim ailem ama rakip benim düşmanım oluyor."

"Beşiktaş taraftarlarına çok şaşırdım"

"(Come te Beşiktaş) çok büyük yenilikti. Futbolun gündemine bomba gibi düştü. Bütün futbol dünyası bunu konuştu. Beşiktaş taraftarlarına çok şaşırdım. Onlara bir taraftar grubu diye hitap edemeyiz. Stada girdiğimiz zaman bütün stat 90 dakika tezahürat yapıyor. Bu herhalde futbolda çok az görülen bir şey." (Bein Sports)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler