Aziz Yıldırım futbolculara 'nazar boncuğu' dağıttı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli futbolculara moral ziyaretinde bulundu. İdmanda futbol takımına “takıma nazar değdiği ve bundan sonra değmemesi”adına tüm futbolculara nazar boncuğu dağıtıldı.

Yayınlanma: 17.11.2017 - 16:43
Abone Ol google-news

Süper Lig'de sezona istediği gibi başlayamayan sarı-lacivertli ekip, 12. haftada 19 Kasım Pazar günü Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de kulüp başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli futbolcularla bir araya geldi.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde takımla bir süre sohbet eden Yıldırım, oyunculara güvendiğini söyledi. Sarı-lacivertli kulübün başkanı, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasından iyi sonuçla ayrılarak, yükselişe geçileceğine inandığını belirtti.

Fenerbahçe, Samandıra Tesisleri'nde bugün ilginç bir olay yaşandı. Futbol takımına “takıma nazar değdiği ve bundan sonra değmemesi”adına tüm futbolculara nazar boncuğu dağıtıldı.  (Spor Arena ,


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon