Vodafone Park'ta gol sesi çıkmadı

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında evinde Akhisar Belediyespor'la 0-0'lık skorla berabere kaldı.

Yayınlanma: 17.11.2017 - 18:51
Abone Ol google-news


Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında  Teleset Mobilya Akhisarspor ile evinde 0-0'lık eşitlikle sahadan ayrıldı. Beşiktaş 11. dakikada Quaresma ile penaltıdan yararlanamadı.

İLK 11'LER:

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Medel, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Lens, Negredo

Teleset Mobilya Akhisarspor: Lukac, Lopes, Mustafa, Caner, Kadir, Sissokko, Soner, Olcan, Serginho, Henrique, Larsson

MAÇTAN NOTLAR

PEPE İLK KEZ KADRODA DEĞİL
Bu sezon oynanan tüm karşılaşmalarda ilk 11 de yer bulan Pepe, ilk kez kadroda yer almadı. Portekiz Milli Takımı'nın, ABD ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Pepe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü oynanacak olan Porto maçı sebebi ile teknik direktör Şenol Güneş tarafından riske edilmedi. Beşiktaş'ta Pepe'nin yerine Şilili yıldız Medel defansta görev aldı.

SCHUSTER VODAFONE PARK'TA
Beşiktaş’ın eski Teknik Direktörü Schuster, ailesi ile Vodafone Park’a geldi. Schuster'in yanında yardımcısı Carlos da yer aldı.

TAYFUN KORKUT MAÇA ORMAN İLE GELDİ
Bir zamanlar Beşiktaş’ta top koşturan ve teknik direktörlük yapan Tayfun Korkut, maça Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile gelmesi dikkat çekti.

MİLLİ OYUNCULAR DİNLENİYOR
Beşiktaş'ta ülkelerinin milli takımlarında olan Babel, Oğuzhan ve Cenk Tosun da Teleset Mobilya Akhisarspor maçında ilk 11'de yer almadı. Siyah-beyazlılarda bu 3 ismin yerine Tolgay Arslan, Lens ve Negredo ilk 11'de forma şansı buldu.

CANER ERKİN'İN CEZASI SÜRÜYOR
Beşiktaş'ta cezası süren Caner Erkin, Teleset Mobilya Akhisarspor maçında da forma şansı bulamadı. Medipol Başakşehir karşılaşmasında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşen tecrübeli oyuncuya, hakeme yönelik hareket ve hakareti nedeniyle de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maç men cezası verilmişti. Deneyimli oyuncu, Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe karşılaşmalarında da görev yapamamıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmada ilk düdük çaldı ve mücadele başladı...

Beşiktaş maça pozisyonla başladı. Quaresma'nın sol kanattan yaptığı ortaya, Jeremain Lens kafayı vurdu. Top az farkla auta çıktı.

Penaltı kaçtı!

9. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Talisca'nın orta sahadan alıp taşıdığı topta, Negredo ile duvar oldu. Ceza sahası içine giren Brezilyalı yıldıza yapılan müdaheleye hakem penaltı verdi. Topun başına gelen Quaresma topu kaleci Lukac'a nişanladı. Dönen topu Negredo boş pozisyonda auta gönderdi.

Penaltı pozisyonu sonrası Kadir Keleş sarı kart gördü.

22. dakikada Akhisarspor gole yaklaştı. Kullanılan kornerde kafayı Mustafa Yumlu vurdu, Fabri topu önledi.

32'de Beşiktaş penaltıdan sonraki en net pozisyonunu buldu. Negredo'nun pasında ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluşan Lens'in şutu dışarı gitti.

40. dakikada Ricardo Quaresma'nın ceza sahası üzerinden çektiği şut, kaleci Lukac'ın ellerinde kaldı.

İlk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Beşiktaş'ta ikinci yarı öncesi Jeremain Lens'in yerine Cenk Tosun oyuna dahil oldu.

İkinci yarı başladı...

Beşiktaş'ta 47. dakikada sarı kart gören Dusko Tosic, gelecek hafta oynanacak Yeni Malatyaspor maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Beşiktaş'ın baskısı artıyor!

54. dakikada Tosic'in ortasında Talisca'nın vurduğu kafa az farkla auta gitti.

57. dakikada Beşiktaş gole bir kez daha yaklaştı. Talisca'nın vurduğu frikik, baraja çarpıp yön değiştirdi. Kaleci Lukac kımıldayamadı, ancak top çataldan döndü.

62. dakikada Atiba, Paulo Henrique'ye yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.
Akhisar kontralarla tehlikeli geliyor!

65. dakikada Akhisar gole çok yaklaştı. Larsson sol kanattan uzun bir top gönderdi. Ceza sahasına çevrilen top Atiba'ya çarpıp kaleye yönelirken, Fabri topu güçlükle çıkardı.

Aynı dakikada Negredo yerini Babel'e bıraktı.

67'de Akhisarspor Larsson'la bir tehlike daha yaşattı. İsveçli oyuncunun sol çaprazdan çektiği şutu Fabri güçlükle önledi.

75'te Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan'ın yerine oyuna dahil oldu.

Yardımcı uyardı, kırmızı çıktı!

80. dakikada oyuna sonradan dahil olan Paulo Henrique, Medel'e yaptığı hareket sonrası yardımcı hakemin uyarısıyla Serkan Çınar'dan kırmızı kart gördü.

Hakem Serkan Çınar, 7 dakika uzatmaya işaret etti.

Beşiktaş inanılmaz bir baskı kurdu. Cenk Tosun'un altı pas üzerinden vurduğu şutta savunma etten bir duvar ördü ve topu güçlükle uzaklaştırdı.

90+3'te Akhisar golle burun buruna geldi. Larsson'un vuruşunu Fabri parmaklarının ucuyla çıkardı.

Son dakikalarına yürek dayanmayan maç golsüz eşitlikle sona erdi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler