Antalyaspor galibiyetinin ardından konuşan Kocaman: Neler olacağını göreceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-0 kazandıkları Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 26.11.2017 - 22:23
Abone Ol google-news


Yayıncı kuruluşa konuşan Kocaman, “Maçın ilk yarısında öne geçme gayreti, hemen hemen oyunun ilk yarısındaki genel hamlelerin bizim adımıza olduğu bir dönemdi. Öne geçmeyi de başardık.  Son derece kaliteli oyunculardan kurulu bir takım Antalyaspor. Bulunduğu yerle kesinlikle eşleşmiyor durumları. Böyle bir takımı yenmek önümüzdeki günler adına son derece önemliydi” dedi.
Öne geçtikten sonra farkı artırma konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Kocaman, “Oyun da şiddetliydi ve iki takımın kalite standartında oldu. İkinci yarı özellikle İsmail’in ayağındaki topu kaptırdığı ana kadar ki bölüm, yine farkı artırmak için çabada olduğumuz dönemdi. O pozisyondan sonra takımda topun kontrolü konusunda ciddi kırılma oldu. Yine istedik farkı artıracak durumu ancak öne geçme gayretiyle farkı artırma gayreti arasında kırılma olduğu bir gerçek” ifadelerini kullandı.

Kaygılı futbola son vermeleri gerektiğini dile getiren başarılı çalıştırıcı, “Antalyaspor’un  girdiği pozisyon ya da gol girişimlerinin daha az olduğu maçları ya berabere bitirdik, ya mağlup olduk. Umarım bu da bu anlamda bir dönüş olmuştur. Gerçekten istediğimiz hedefe gitme açısından en büyük sıkıntımız, maçın belli bölümlerindeki kaygılı oyunumuz. Bunu çözersek taraftarın bize güveni ve oyuncuların da kendine güveni yerine gelecektir” şeklinde konuştu.

Antalya'da 3 puanı kapan Fenerbahçe, Beşiktaş'ı geride bıraktı


Öte yandan Janssen’in cezalı duruma düşmesi ve Soldado’nun oyuna girdikten 8 dakika sonra sakatlanarak oyundan çıkması nedeniyle Kasımpaşa maçında forvette kimi oynatacağı konusuna değinen Kocaman, “Çalıştırdığım bütün takımlardaki gayretim bir oyuncu, iki oyuncu, olmazsa olmaz bir oyuncu haline düşürmemektir. Bir oyuncunun üzerinden oynamak son derece tehlikeli. Hafta içinde daha zorlu bir Adana Demirspor maçı oynayacağız. Lig maçı için 1 haftalık süreç var. Çok şey sığabilir. Neler olacağını göreceğiz. Takım oyunun sahaya yansıtabilecek biriyle sahaya çıkacağız” yorumunda bulundu. (Kaynak: Skor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler