Menajerler Balıkesirspor'a hücum etti

Balıkesirspor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinin ardından menajerler aracılığıyla kulübe önerilen futbolcu sayısının 150'yi geçtiği bildirildi.

Yayınlanma: 27.06.2014 - 11:37
Abone Ol google-news

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'deki son maçın ardından Spor Toto Süper lig'e yükselmeleriyle menajerlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi. Birçok menajerin yerli ve yabancı oyuncular önerdiğini vurgulayan Aktürk, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar menajerler aracılığıyla bize önerilen futbolcu sayısı 150'yi geçti. Bunlar arasında bizim talebimiz üzerine görüştüklerimiz de bulunuyor. Halen bize futbolcu öneriliyor. Ligin yeni takımı olduğumuz için bu kadar yoğun ilgiyi doğal karşılıyoruz. Bizim bütçemiz ve hedefimiz belli. İhtiyaç duyulan mevkilere, bütçemizi zorlamadan en iyisini alma peşindeyiz. Bu konuda teknik direktörümüz İsmail Ertekin ile sürekli istişare içindeyiz. Yanlış bir transfere büyük paralar vermek istemiyoruz."

Aktürk, menajerler aracılığıyla birçok futbolcunun Balıkesirspor'a geleceği ya da görüşme yapıldığına ilişkin haberler yapıldığını belirterek, "Transfer döneminde onlarca isim geçiyor. 150 oyuncu alacak halimiz yok. Toplamda 10 yeni oyuncu alacağız. 5'i ile anlaşma sağladık. 3'ü yabancı 5 oyuncu daha alıp lige hazırlıklara başlamak istiyoruz. Zaten 3 yabancı ile anlaşmak üzereyiz" dedi.

Manisasporlu kaleci Volkan Babacan'ın transferinde ise beklemede olduklarını dile getiren Aktürk, "Bu oyuncuyla anlaşmıştık. Sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor devreye girdi. Bu kulüple Manisaspor anlaşamadı. Volkan'ın hangi takıma gideceği belli değil. İstanbul olmazsa Balıkesir'e gelecek" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler