Lyon Teknik Direktörü: Biz Beşiktaş'ı elemiş bir takımız

Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio, Avrupa Ligi'nde eşleşecekleri takımdan korkmadıklarını söylerken Beşiktaşı örnek gösterdi.

Yayınlanma: 10.12.2017 - 15:47
Abone Ol google-news

Fransız ekibi Olimpik Lyon'un teknik direktörü Bruno Genesio, düzenlediği basın toplantısında ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

 Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselen Lyon'un teknik direktörü, muhtemel rakipleri arasında yer alan Arsenal, Milan, Zenit, Atletico Madrid ve Lazio'nun bulunduğuna dikkat çekerken geçen sene de en güçlü takımları yendiklerini belirtti.

 ''BİZ BEŞİKTAŞ VE ROMA'YI BİLE YENDİK''

 Genesio, ''Gelecek eşleşmelerden korkmuyorum. Geçen sezon en iyi iki takımı elemiştik. Roma ve Beşiktaş'ı elemiştik. Roma ve Beşiktaş gibi takımları yenmeyi başardık. Eşleşmeleri kontrol edemiyoruz ama yapabileceklerimiz kendi elimizde'' şeklinde konuştu. 

<video:883569>

 RIDVAN DİLMEN: ''LYON TEKNİK DİREKTÖRÜ DEMİŞ Kİ...''

 "Lyon teknik direktörü, kura çekimi öncesi 'Biz geçen sene Beşiktaş'ı elemiş takımız' diye konuşmuş. Bu ne kadar önemli bir şey biliyor musun? Bu çok güzel bir şey. Biz Beşiktaş'ı yendik diye rakiplerine mesaj veriyorlar artık. Bizim ligimiz çok zorlu bir lig oldu artık."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler