Valbuena: İmza uzun yıllar için

Mathieu Valbuena, takımdan ayrılacağına ilişkin çıkan haberlere “Fenerbahçe’de kupalar kazanmak, şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Uzun yıllar için imza attım" diyerek cevap verdi.

Yayınlanma: 28.12.2017 - 21:03
Abone Ol google-news

Mathieu Valbuena, Fenerbahçe’de ilk yarıda başarı grafigi yüksek olan futbolculardan birisi. Teknik direktör Aykut Kocaman ile araları bir süre açılmış olsa da her iki taraf şimdi mutlu. Yılbaşı tatili öncesi kupada oynadıkları İstanbulspor maçının kendileri için zorlu geçtiğini kaydeden Fransız futbolcu, “Ne zaman ilk golü attık, sonra işimiz kolaylaştı” dedi. Takımdan ayrılacağına ilişkin çıkan haberlere “Fenerbahçe’de kupalar kazanmak, şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Uzun yıllar için imza attım. Bu imzaladığım sözleşmenin arkasında durarak Fenerbahçe’de başarılar elde etmek istiyorum. Şu anda tamamen buna odaklanmış durumdayım”dedi. Yeni yılla ilgili değerlendirme yapan Valbuena, “5-6 aydır buradayım. Geçen sezon istediklerini elde edememiş bir takım vardı. Böyle bir sezonun ardından bu sezona başladık. Ama iyi giriş yapamadık. Hatta 10 puan civarı bir fark oluşmuştu Galatasaray’la aramızda. Yine de geri dönmeyi başardık. Rakiplere yaklaşmayı başardık. Şu anda çok az bir puan farkıyla devre arasına girdik. Takımımız gelişimini sürdürüyor. Her hafta üzerine katarak devam ediyoruz. Hedeflerimiz son derece net. Bu seneyi hedeflere odaklanmış şekilde noktaladık. Şu anda tatile gireceğiz ailelerimizle birlikte olacağız. İyi bir şekilde dinlendikten sonra iyi bir ikinci yarı geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Fernandao kalıcı

Hollandalı Janssen’in yaşadığı sakatlık, Fernandao’nun devre arasında gönderilmesi planlarını askıya aldı. Şu anda ayak baş parmağındaki sakatlık nedeniyle ayakkabı dahi giymekte zorlanan Janssen’in durumu dolayısıyla teknik heyet Fernandao’nun satışına sıcak bakmıyor. Forvette Soldado’nun tek alternatif olarak kalma riskine girmek istemeyen Aykut Kocaman’ın, şimdilik oyuncusunun ayrılmasına onay vermediği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler