Galatasaray Olcan'ın ardından bir yıldızı daha renklerine bağlıyor

Yeni teknik direktör arayışını sürdüren Galatasaray, bir yandan da kadro planlaması yapıyor. Sarı-kırmızılılar Olcan Adın ve Mevlüt Erdinç transferlerine resmiyet kazandırıp, Eboue ve Ontivero'dan kendilerine kulüp bulmasını isteyecek.

Yayınlanma: 02.07.2014 - 22:57
Abone Ol google-news

Galatasaray bir yandan teknik direktor arayışını sürdürürken, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Trabzonspor'dan Olcan Adın ile anlaşan sarı kırmızılı ekip, transferin detaylarını da çözüp resmi imzayı attırmak istiyor. Olcan için Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan söz alan ve ardından temaslarını hızlandıran Başkan Ünal Aysal'ın bu transferden çok umutlu olduğu belirtildi. Olcan'ın futbolunu oldukça beğenen Aysal'ın amacı önümüzdeki sezon yerli isimlerin sayısını artırmak.

Olcan'ın ardından Mevlüt Erdinç transferini de bitirme noktasına getiren Galatasaray, milli futbolcunun bonservis bedeli konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Mevlüt'ü 5 milyon eurodan aşağı satmak istemeyen St.Etienne kulübüne Dany takasını öneren sarı kırmızılılar, Fransız kulübüyle farklı seçenekleri de masaya yatırıp bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

MEVLÜT SABIRSIZLANIYOR

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen ve Galatasaray Adası'nda yemek yiyen Mevlüt'un de artık imzayı beklediği ve bir an önce transferin gerçekleşmesini istediği ögrenildi.

ONTIVERO, EBOUE VE CHEDJOU’NUN DURUMU

Sarı kırmızılılar ayrıca Dünya Kupası sonrası tatile çıkan Chedjou'nun yanı sıra önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek olan Ontivero ve Eboue ile de görüşecek. Chedjou için yeni teknik direktörün raporu beklenecek ancak Ontivero ve Eboue'nin takımdan ayrılması bekleniyor.

Yabancı kuralından dolayı elindeki fazla yabancı oyuncuları göndermeyi planlayan sarı kırmızılı ekip, Avusturya kampı sonrası yabancı transferine ağırlık verecek. (Ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler