Muhammed transferini yalanladı

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Kayseri Erciyesspor'a kiralanması gündemde olan Muhammed Demirci için, "Önceliğimiz maddiyat değil, ilk 11'de oynayacağı bir kulübe gitmesini istiyoruz" dedi. Genç futbolcu da bugünkü antrenman sonrası transferi yalanlar nitelikte konuştu.

Yayınlanma: 04.07.2014 - 13:22
Abone Ol google-news

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Kayseri Erciyesspor'a kiralanması gündemde olan Muhammed Demirci'yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muhammed Demirci'nin özel yeteneklere sahip bir futbolcu olduğunu belirten Önder Özen, genç yıldızın üstündeki baskıyı atması için mutlaka ilk 11'de oynaması gerektiğini söyledi.

Kayseri Erciyesspor'un Muhammed Demirci'yle ilgilendiğini doğrulayan Özen, "Biz Muhammed'in güneşte değil gölgede kalmasını istiyoruz. Tabii ki hiçbir antrenör oynatma garantisi veremez. Ama önceliğimiz Muhammed'in oynaması yönünde" dedi.

Muhammed Demirci'nin kiralanması konusunda maddi konuların ön planda olmadığını belirten Önder Özen, "Beşiktaş'a karşı da oynayabilir önemli değil yeter ki kendine ilk 11'de yer bulsun" şeklinde konuştu.

Ayrıca sabah yapılan antrenman sonrası Muhammed Demirci kiralanmadığını söyledi. Genç oyuncu kendisine "hayırlı olsun" diyen gazetecilere, "Ben buradayım" yanıtını verdi. (Ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler