Göztepe başkanından taraftara jest

Göztepe'nin yeni başkanı Mehmet Sepil, taraftarların takımlarının iç saha maçlarını 2 liraya izleyeceklerini açıkladı.

Yayınlanma: 04.07.2014 - 16:05
Abone Ol google-news

Başkanı Mehmet Sepil, taraftar temsilcilerinin, "Açık ve balkon tribünleri için bastırılacak kombine biletlerin fiyatı, İzmir'in plakasından, bizim de 'Tam 35' sloganımızdan hareketle 35 TL olsun" önerisini geri çevirmedi. Başkan Sepil, 17 iç saha maçında geçerli olacak açık ve balkon kombinelerinin fiyatını 35 TL olarak açıklarken, kapalı tribün kombinelerinin 300 TL olacağı bildirildi.

Yeni sezonda taraftarın takıma destek çıkması için böyle bir karar aldığı belirtilen Başkan Sepil'in, "Göztepe'nin en büyük kozu taraftarı olacaktır. Yıllardır bizi bıkmadan, usanmadan destekleyen seyircimize bilet jesti yapmak bizim görevimizdir. Birlik ve beraberlik içinde yeniden başarıyı yakalamak en büyük misyonumuzdur" dediği öğrenildi. Bu arada taraftarla iftar yemeğinde buluşan Başkan Vekili Fatih Dalan, yeni sezonda maçları Alsancak Stadı'nda oynayacakları bilgisini verdi.

LEVENT ÜRKMEZ YÖNETİMDE YOK

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in eski Başkan Levent Ürkmez'e yönetimde yer verebileceği açıklaması taraftarların tepkisine yol açarken, Başkan Vekili Fatih Dalan, Ürkmez'in yönetimde ve kurulması gündemde olan Divan'da yer almayacağını söyledi. Dalan, yeni sezonda giyilecek formaların Kappa tarafından üretileceğini ve Göztepe Spor Kulübü Derneği'nin 1 milyon 320 bin TL borcunun ödeneceğini ifade etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler