Gattuso'dan Fatih Terim'e teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim'e, AC Milan teknik direktörlüğü yapan eski öğrencisi Gennaro Gattuso'dan sürpriz bir öneri geldi.

Yayınlanma: 17.01.2018 - 11:42
Abone Ol google-news



Terim, Milan'ın teknik direktörü olan eski öğrencisi Gennaro Gattuso'dan Hakan Çalhanoğlu'nu istemiş ancak olumsuz cevap almıştı. Rodriguez içinse, Augustinisson'u almaları durumunda söz almıştı.

Bu kez Gattuso'dan Terim'e bir teklif geldi. Gattuso, sezon başında 38 milyon Euro'ya alınan ama hayal kırıklığı yaratan Andre Silva'yı Galatasaray'a önerdi.

İkinci yarı için düşündüğü oyun planında 22 yaşındaki oyuncuya yer olmadığını kiralama için teklif yapılması durumunda yardımcı olma sözü verdi.

Fotomaç'ın haberine göre 9.5 numara arayan ve Gomis'le beraber oynatacak oyuncu arayan Terim ise bu teklife olumlu yaklaştı. Gattuso ve Milan'ın Andre Silva konusunda yardımcı olmasını avantaj olarak göre Terim'in ikinci aşamada Portekizli oyuncuyu, Türkiye'ye gelme konusunda ikna etme işini ise bizzat Ümit Davala ve Elmander'e vereceği gelen bilgiler arasında.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler