Nuri Şahin Harvard yolunda

Kısa süre önce milli takım formasını bıraktığını açıklayan Nuri Şahin, kariyerini Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da sürdürüyor. 30'una merdiven dayıyan Nuri, futbol sonrası planlarını anlattı.

Yayınlanma: 18.01.2018 - 11:13
Abone Ol google-news

Futbol hayatını Borussia Dortmun'da sürdüren Nuri Şahin, yeşil sahalara veda ettikten sonraki planları hakkında açıklamalarda bulundu.

 Hürriyet'ten Koray Durkal'a konuşan Nuri, futbol sonrası kariyeri için hazırlıklara başladığını belirterek şunları söyledi:

 "Son1 yıldır okuduğum kitapların tarzını değiştirdim. Liderlik ve insan yönetimi kitaplarına yöneldim. Ağırlıkla futbolu bırakıp teknik direktör olan oyuncuların biyografilerini okuyorum. Uluslararası firmaların üst düzey yöneticileri ve elit sporcularla çalışan, ünlü bir akademisyenden bireysel danışmanlık almaya başladım. Performans istikrarı ve liderlik konusunda Dr. Alan Watkins ile özel olarak çalışıyorum.

 Beni çok heyecanlandıran bir diğer gelişme de, Harvard'a yaptığımız başvuru. Kabul edilirsem, futbol kariyerimle üniversite eğitimimi birlikte yürüteceğim. Dünyanın en iyi üniversitesinden yöneticilik dersleri almış olmak, o havayı solumuş olmak, futbol sonrası kariyerim için çok değerli olacak."

 "OĞUZHAN'I ALIN DERİM"

 Nuri, "Çalıştığın hocalardan biri arayıp sorsa hangi Türk oyuncusuna kefil olursun?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Oğuzhan. Telefon çalsın, 'Hiç düşünmeyin hemen alın' derim."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler