Giresunspor taraftarından mesaj içerikli Arda Turan pankartı: Fındık bile...

Akın Çorap Giresunspor 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilmesine rağmen adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu... Maça Giresunspor taraftarının Arda Turan için hazırladığı pankart damgasını vurdu.

Yayınlanma: 18.01.2018 - 11:27
Abone Ol google-news

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 Turu'nda Akın Çorap Giresunspor 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilmesine rağmen adını çeyrek finale yazdıran taraf olurken Giresunspor taraftarının Arda Turan için hazırladıkları pankart maçın önüne geçti...

Arda Turan maç kadrosunda yer almadı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunun rövanşında sahasında Akın Çorap Giresunspor’u konuk eden Medipol Başakşehir’de, yeni transfer Arda Turan maç kadrosunda yer almadı.Son 16 Turu’nda Akın Çorap Giresunspor 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Medipol Başakşehir’e 2-1 yenilmesine rağmen adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

“Fındık bile senin kadar hızlı değer kaybetmedi Arda”

Alınan bu sürpriz skorun ardından Başakşehir’in elenmesi kadar sosyal medyada bir olay daha konuşuldu. Devre arasında Barcelona’dan Başakşehir’e transfer olan Arda Turan’a Giresunspor taraftarının hazırladığı pankart neredeyse tur sevincinin önüne geçti.

Giresunspor taraftarı Barcelona’dan Başakşehir’e transfer olan Arda Turan'a hazırladığı pankartta: “Fındık bile senin kadar hızlı değer kaybetmedi Arda.” yazdı.

 İşte o pankart…


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler