Emre Çolak: 'İspanya'dan teklif aldım'

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, İspanya La Liga takımlarından Almeria'dan transfer teklifi aldığını ancak henüz durumunun netleşmediğini söyledi.

Yayınlanma: 09.07.2014 - 11:26
Abone Ol google-news

Sağlık kontrolü öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emre, adının kiralık olarak İspanyol ekibiyle anıldığının hatırlatılması üzerine, "Öyle bir teklif var ama beklemedeyiz. Benim en büyük hedefim yurt dışında oynamak. Galatasaray'daki hedeflerimi tamamladıktan sonra kulübüm de beni bırakmak isterse transferi düşünmek isterim. Henüz belli değil ama en çok Galatasaray'da kalmayı ve 4. yıldızı takmayı arzuluyorum. Şartların da ne getireceğini de bilemiyorum" diye konuştu.

Teklifle ilgili Atletico Madrid forması giyen eski Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile görüşüp görüşmediği sorusu üzerine ise Emre, "Bu konuyla ilgili konuşmadım ama buradayken bana hep, 'Sen de benim yanıma geleceksin' diyordu. İnşallah bu şansı yakalarım" ifadelerini kullandı.

Emre Çolak, yeni bir sezona başladıkları için heyecanlı olduklarını belirterek, "Yeni hocamız geldi. Artık yeni bir taktik ve çalışma şekli bizi bekliyor. Geçen sene çok iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon yeni hocamızla daha iyi olmayı hedefliyoruz. Konuşmalara göre çok iyi, başarılı ve taktik anlayışı üst seviyede olan bir teknik direktörmüş. İnşallah bize de katkı sağlar ve sezon sonunda 4. yıldızı takarak, yolumuza devam ederiz" değerlendirmesinde bulundu.

- "4. yıldızı takmak istiyoruz"

Galatasaray'a geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor'dan transfer olan Veysel Sarı ise bu sezonki en büyük hedeflerinin 20. şampiyonluğu kazanarak, 4. yıldızı takmak olduğunu söyledi.

Çok önemli bir sezona başlayacaklarını vurgulayan Veysel, "Bu sezon 4. yıldızı takmak istiyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda çok çalışarak, sezon sonunda şampiyon olmayı arzuluyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum" dedi.

Futbolcular için sakatlıklardan uzak bir sezon dileyen sarı-kırmızılı futbolcu, "Allah hiçbir sporcuya sakatlık vermesin. Bol başarılı bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. Yeni hocamız Prandelli, dünya çapında kendisini kanıtlamış, İtalya Milli Takımı'nı çalıştırmış birisi. Onunla çalışmaktan büyük keyif alacağımızı ve kendisinden öğrenecek çok şey olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Geçen sezon sıkıntılı bir süreçten geçtikten sonra Galatasaray'a transfer olduğunu anlatan Veysel, "Yaklaşık 1 ay boyunca antrenman yapmadığım bir sürecin ardından Galatasaray'a gelmiştim. Bunun için performans bakımından aksamalar oldu. Rekabetin olduğu yerde başarı vardır. Ben de sezon başı kampını iyi geçirip, formayı giymek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takıma transferi gündemde olan eski takım arkadaşı Tarık Çamdal'ın, takıma katkı sağlayıp sağlayamayacağı ile ilgili bir soru üzerine Veysel, "Tabii katkı sağlar. Tarık'ı çok seviyorum. Allah bütün futbolcuların gönlüne göre versin. İnşallah gelir, hem takım hem de bizim için iyi olur" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler