Egemen ve Mehmet Topuz sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçeli futbolculardan Egemen Korkmaz ile Mehmet Topuz, sabah saatlerinde Göztepe Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Yayınlanma: 09.07.2014 - 14:32
Abone Ol google-news

Öncelikle kan değerlerine bakılan oyuncular, ardından EKG ve Efor testinden geçti. Daha sonra da Göz, Kulak Burun Boğaz ve Genel Cerrahi muayenelerinden geçen futbolcuların sağlık kontrolleri son buldu.

Sağlık kontrolü işlemlerinin ardından Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Mehmet Topuz, bu sezonun zor geçeceğini ancak sezonu yine Şampiyon tamamlamak istediklerini söyledi.

Kamp dönemi ve lig hakkında konuşan Mehmet Topuz, zor bir sezonun kendilerini beklediğini ancak iyi bir kamp döneminin ardından sezona iyi başlayıp, iyi de bitireceklerini dile getirdi.

Başarılı oyuncu, 2013-2014 sezonunda elde edilen Şampiyonlukta takımdaki arkadaşlık ortamının da çok etkili olduğunu belirtti.

Şampiyonluk ve 4.yıldız hakkında konuşan Topuz, sezonun Şampiyoluk ve 4.yıldızı kazanma adına önem taşıdığına dikkat çekerek, taraftara ve camiaya bu mutluluğu yaşatmak istediklerini ifade etti.

Son olarak Diego Ribas transferi hakkında konuşan Mehmet Topuz, Diego Ribas'ın kalitesine değinerek, Fenerbahçe'ye çok faydalı olacağını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler