Şehri beğenmedi transfer iptal oldu

Milanlı Zaccardo'nun Balıkesirspor'a transferi, futbolcunun şehri beğenmediğini söylemesi üzerine iptal oldu.

Yayınlanma: 10.07.2014 - 11:58
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Balıkesirspor Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleştirilen çalışmaya, prensip anlaşmasına varılan Bosna Hersekli kaleci Kenan Hasagic ile Gençlerbirliği'nden transfer edilen Ante Kulusic de katıldı.  Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, yaptığı açıklamada, Hasagic'in antrenmana katıldığını ancak kendisiyle henüz bir sözleşme imzalamadıklarını söyledi.

Bugün Kulusic'in de takıma katıldığını söyleyen Çıkrıkçı, şunları kaydetti: "Transfer listemize her gün yeni bir arkadaş ekleniyor. Cumartesi veya pazar 2 yeni arkadaşımız katılacak. Bir kısım arkadaşlarımız burada çalışırken 7 kişi de sağlık kontrolünden geçiriliyor. Zaccardo konusunda kendisiyle anlaşmıştık ama o şehri beğenmediğini söylemiş. Biz de 'bizi beğenmeyeni biz hiç beğenmeyiz' diyerek vazgeçtik. Transferlerde bir ön libero, bir forvet arkası ve bir forvet alacağız. Teknik heyetin verdiği rapora göre maddi imkanlar doğrultusunda hareket edilecek."

Çıkrıkçı, 15 Temmuz'da Bolu'da kampa gireceklerini belirterek, orada biri yabancı iki takımla hazırlık maçı yapacaklarını da sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon