‘Fenerbahçe Atatürk’tür’

Başkan adayı Ali Koç, kadın kongre üyelerine seslendi.

Yayınlanma: 18.02.2018 - 21:36
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Ali Koç, kadın genel kurul üyeleriyle bir araya geldiği organizasyonda önemli açıklamalarda bulundu. Koç, “Fenerbahçelilik nasıl bir şeydir?” sorusuna, “Fenerbahçe, Türkiye Cumhuriyeti’dir. Fenerbahçe, bir spor kulübünden fazlasıdır. Ulusun kurtuluşunda ve kuruluşunda fiilen rol almıştır. Fenerbahçe, Kurtuluş Savaşı Türkiye Cumhuriyeti’dir, Fenerbahçe Atatürk’tür. Atatürk’ün hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın Atatürk’ün yolundan ilerlediğidir önemli olan, bu konuda açık öndedir. Fenerbahçe milli değerler demektir. Fenerbahçe bir yaşam tarzıdır, coşkudur, tutkudur” dedi. Koç, şu ifadeleri kullandı:

l* Futbolda 4. yıldızı ve Euroleague’i birlikte kazanma yolunda büyük şansımız var. Olacağımızı da düşünüyorum. Başkanlık mı şampiyonluk mu derseniz, bin kez şampiyonluk derim. Aykut hocaya yapılan saygısızlıklar nedeniyle sıkıntı çekiyorum. Acaba bizim yüzümüzden mi oluyor diye düşünüyorum. Fenerbahçe’deki seçim havası tribünleri etkilememeli.

* Kulübün gerçek sahibi taraftardır. Geri kalan herkes yolcudur, taraftar hancıdır. Önceliğimiz camianın yeni bir sayfa açıp kenetlenmesi, barışması, geçmiş problemleri unutmak.

* Ben kazanıp kazanmamaktan korkmuyonrum. Tek korkum, seçilersek bize güvenenlere nasıl layık olacağımız.

* Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe’ye bilerek zarar vermedi, ama kötü yönetti, bilerek zarar verse daha az zarar verirdi. Kendi doğruları doğrultusunda Fenerbahçe’ye minimum zarar gelsin diye uğraştı. Süreci o kadar yönetti, egosunun kurbanı oldu kimseye danışmadı, istemeyerek de olsa camiasına zarar verenlerin doğrultusunda işi yönetti.

* 3 Temmuz sürecinde başkanımız dik durdu. En önemli unsur içeride başkanımız bırakılım gidelim başka biri gelsin deseydi biz bırakır mıydık bilmiyorum ama böyle süreçte dik duramazdık. Camia olarak takdire şayan bir duruş sergilendi. Bu süreci aşmamızda çok zararımız oldu, tahribat oldu rakiplerimizden fersah fersah öndeydik hem mali hem sportif anlamda. 3 Temmuz süreciyle belimizi büktüler, yıkamadılar ama belimizi büktüler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler