Sneijder Manchester United yolunda

Manchester United'ın ve Hollanda Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Louis Van Gaal'a Sneijder'i alması için 16 milyon sterlin vermesi gerektiği söylendi.

Yayınlanma: 11.07.2014 - 09:33
Abone Ol google-news

Haberi bugün spor sayfasında veren The Sun gazetesi, Louis Van Gaal'a Wesley Sneijder ile Old Trafford'da beraber olması için 16 milyon Sterlin'e yakın parayı ödemesi gerektiğinin söylendiğini vurguladı.
Gazete, Louis Van Gaal'ın Hollanda'nın bu yıl Dünya Kupası'ndaki kilit futbolcusu olan Galatasaray'ın oyun kurucusunun büyük hayranı olduğuna dikkat çekti. Louis Van Gaal'ın 30 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusunu İngiltere'ye götürmeye kalkması durumunda hayır demesinin zor olacağını geçen ay söylediğine dikkat çekildi.

Türk devleri Galatasaray'ın Sneijder'i serbest bırakma maddesini 20 milyon Euro olarak açıkladıklarına değinen The Sun, bu parayı veren kulübe Sneijder'in gidebileceğine işaret etti.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'nin eski İnter oyuncusunu takımda tutmak istediği vurgulanırken kulüp yöneticilerinin Sneijder'in gidişini engelleyemeyeceklerini kabul ettikleri belirtildi. Kulüp Başkanı Ünal Aysal'ın "Sneijder iyi futbolcu. Onu Galatasaray'da tutmak istiyoruz. 20 milyon Euro'luk teklif alırsak hayır deme lüksüne sahip değiliz. Bu kontratta belirtilmiş. Tek söyleyebileceğim bir kulüp 20 milyon Euro öderse ve o gitmek isterse onu kalmaya zorlayamayız.. bun kontratta yazılı" şeklindeki açıklamasına yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler