Mehmet Demirkol: 5-0 kötü sonuç değil

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Bayern Münih-Beşiktaş mücadelesi sonrası yorumlarda bulundu.

Yayınlanma: 21.02.2018 - 09:15
Abone Ol google-news

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Bayern Münih'e 5-0 mağlup olan Beşiktaş hakkında değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Mehmet Demirkol yapılan hatalara dikkat çekti.

Şenol Güneş'ten 5-0 yorumu

 Demirkol'un maç hakkındaki yorumları şöyle:

 "Ejderha ile savaş benzetmesi yapıyordum, tek kolla savaş oldu. Beşiktaşlı futbsolcular da bizim gibi seyrettiler maçı. Maçta ben Bayern kırmızı görse maç biraz daha denk mi olur diye düşünürken tam tersi oldu. Caner ve Atiba korkunç hatalar yaptı. Sıfır hata ile oynamak gerekirken böyle cidde hatalar yapmamak lazım. Şenol hoca hakkında da birkaç laf etmek lazım. Şenol hoca savunma göbeği neden bu kadar çok oynuyor anlamıyorum. Bu takımda Tolgay var, Oğuzhan var orta sahayı kuvvetlendirmek gerekiyorsa. Ne olursa olsun Love o golü atsaydı hayat başka bir türlü akabilirdi. Savunma göbeğinden itibaren ikinci yarı son 30 dakika darmadağın oldu. Üzerine analiz yapacak bir şey yok.

 "2 top yapamadık"

Bayern arsız takımdır, hiç durmazlar. Öyle olunca da 5 çok kötü değilmiş gibi söyleyebilirim. Daha da kötü olabilirdi bu durum. Çünkü hiç oynayamadık, 2 top yapamadık.

 Bunu oyuncularda da gördük. Hoca bir şey anlatmaya çalışıyor. Fabri ve Pepe bakmıyor bile... Üzerine analiz yapılması çok zor bir maç. İkinci maçtan bir galibiyet beklemeliyiz.

" Tur imkansıza yakın"

 Beşiktaş çıktığı her maça kazanmak için çıkar. Tur imkansıza yakın ama 1-0'lık bir galibiyet, beklediğim bu. Her maçın bir hikayesi vardır, o hikayeyi mutlu yazmak lazım.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler