Emre, ezeli rakiplere meydan okudu

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, yeni sezonda, ligde elde ettikleri başarıyı tekrarlamak için çalışacaklarını söyledi. Taraftara yönelik mesajlar veren Emre, yeni transfer Diego'nun takıma önemli katkı yapacağını savundu.

Yayınlanma: 17.07.2014 - 10:25
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu, yeni sezonda da başarı elde etmek için mücadele edeceklerini söyledi. Emre, Fenerbahçe TV'de yer alan röportajında; birlik ve beraberlik içinde yeni sezona başladıklarını, geçen sezon elde ettikleri başarının tekrar edilmesi için çok çalışacaklarını dile getirdi.
      
Sezon sonunda yine mutlu sona ulaşan taraf olacaklarını iddia eden sarı-lacivertli futbolcu, "Geçen seneki başarımızın tekrarını yaşatmak istiyoruz. Bu sezon da kupalarla ve şampiyonluklarla taraftarı ve camiayı sevindirmek istiyoruz" dedi.

Kendilerinin Fenerbahçe camiasına yıllardır hizmet verdiğini kaydeden Emre, "Herkes bilsin ki bu takım içindeki her oyuncu yine tribünleri coşturacak ve şampiyonluklar, kupalar kazanmak için mücadele edecektir" diye konuştu.

"DIEGO İLE GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Fenerbahçe kaptanı, yeni transfer Diego Ribas'ın da takıma katkı yapacağını ifade etti. Diego'nun iyi liglerde forma giydiğini vurgulayan Emre, "Böyle önemli ve büyük liglerde oynamak kolay değildir. İnşallah Diego Ribas ile birlikte çok güzel başarılara imza atacağız"dedi.

"SALİH, DOĞRU OLANI YAPTI"

İtalya'nın Roma takımına kiralanan Salih Uçan'a değinen Emre, genç oyuncunun çok çalışarak başarıya ulaşacağını söyledi. Deneyimli futbolcu "Salih uçan kendisi için doğru olanı yaptı. Uzun yıllar orada oynadıktan sonra yine Fenerbahçe'ye hizmet edecektir" yorumunu yaptı.
 
Emre, Dünya Kupası'nı 3. sırada tamamlayan Hollanda'nın kadrosunda yer alan Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe'de forma giymesinin de kendilerini gururlandırdığını sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler