Arda Turan: Avrupa'da 11 kupa kazanmış biri Türkiye'de her yerde ıslıklanıyor

Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan, Galatasaraylı taraftarların kendisine tepkisiyle ilgili, "Canları sağ olsun. Sonuçta Allah biliyor. Allah kalbimdeki gerçekleri biliyor. Bir gün gerçekler ortaya çıkar" yorumunu yaptı.

Yayınlanma: 15.04.2018 - 22:06
Abone Ol google-news
<video:958913>

2-0 kaybettikleri maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Arda Turan, "İyi bir mücadele oldu. Galatasaray bizden üstün oynadı. Hak ettikleri bir galibiyet oldu. Biz de iyi mücadele ettik. Daha iyi olabilirdik" dedi.

Galatasaray'ı galibiyetten dolayı tebrik eden Arda Turan, "Önümüzdeki 5 maçı da kazanmak istiyoruz. Biz futbolun doğrularını oynamaya çalışıp iyi sonuçlar almaya çalışacağız. Biz kendi maçlarımızı kazanıp, haddimizi bilerek, çünkü 100 yıllık rakiplerimiz var. Umudumuzu son saniyeye kadar sürdüreceğiz. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"CANLARI SAĞ OLSUN"

Galatasaray tribünlerinden gelen tepkiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Arda Turan, "Canları sağ olsun. Sonuçta Allah biliyor. Allah kalbimdeki gerçekleri biliyor. Bir gün gerçekler ortaya çıkar" şeklinde konuştu.

FATİH TERİM İLE ARDA TURAN BİR ARAYA GELMEDİ

Müsabakanın başlama düdüğünden önce Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yanına giderek başarılar diledi ve sarıldılar. Başakşehir’de forma giyen eski Galatasaraylı Arda Turan ile Terim ise bir araya gelmediği görüldü.

"BU KULÜBE PARA KAZANDIRARAK GİTTİM"

Arda, ''Avrupa'da 11 tane kupa kazanmış biri Türkiye'nin her yerinde ıslıklanıyor, güzel bir şey bu!' diyerek sitem etti.

Arda Turan, eski takımı Galatasaray’a karşı sahaya çıkarken Fatih Terim ile tokalaşmadığı yönündeki iddialara cevap verdi. Arda Galatasaray’ın yuvası olduğunu söylerken, ”Ben bu kulübe para kazandırarak gittim. Şartlar böyle oldu. Ben bugüne kadar söylediklerimin arkasındayım. Siz her şeyin farkındasınız ama söyleyemezsiniz” ifadelerini kullandı.

ISINMA ÖNCESİ ISLIKLANMIŞTI

Arda Turan, Türk Telekom Stadyumu’na ısınma öncesinde sahayı çıktığı vakit, Galatasaraylı taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler