'Kocaman' uyarı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman futbolcularına, ‘Herkes kart konusunda dikkatli olsun’ dedi.

Yayınlanma: 17.04.2018 - 20:20
Abone Ol google-news

F.Bahçe’de Beşiktaş ile oynanacak kupa yarı final rövanş maçının taktik planı belli oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman derbi zaferinin şifresini tam konsantrasyon, sakin ve 90 dakika boyunca taktik disipline bağlı kalmak olarak belirledi. Başarılı teknik adam, maçın sert ve yüksek tansiyonda geçeceğini vurgulayarak, “Kazanmak için futbol kuralları içinde agresif ve sert olacağız. Herkes kart konusunda dikkatli olsun” dedi. Sarı - Lacivertli ekibin savunya oyuncularından Hasan Ali de Türkiye Kupası’nda iddialı olduklarını söyledi. Kaldırım, “Kendi stadımızda taraftarımızın önünde finale yükselmeyi hedefliyoruz. Bu sene kupayı kazanmak istiyoruz. Hedeflerimizden biri bu” ifadelerini kullandı.

Aatif: Her şey elimizde

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncularından Aatif, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Faslı oyuncu, “Aslında sezona hücum anlamında iyi başladık. Fazlasıyla goller atmayı başarıyorduk ama savunma anlamında özellikle sezon başında sıkıntı yaşadığımız maçlar oldu. Sonrasında daha dengeli bir takım haline gelmeye çalıştık. Öte yandan ben kendimi tamamen takıma adamış bir oyuncuyum. Her şeyden önemli olan takımın ne tarafa gittiği. Kolektif anlamda neler yaptığımız her şeyden kıymetli. Takım halinde başarıya ulaşmak istiyorsanız; hem defansta hem de hücumda doğru hamleler yapmanız gerekiyor” dedi. Beşiktaş ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına da değinen Aatif, “Zor maç olacak. Bu maçı sahamızda oynayacağız. Her şey elimizde. Kendi sahamızda turu geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Ali Koç: Mutlu molmayı özledik

Konya’da kongre üyeleri ve taraftarlar tarafından karşılanan başkan adayı Ali Koç, “Bizim ana meselemiz spordur, futboldur, basketboldur. Gayrimenkul vs. şeyler bunlara destek olmak içindir, önceliğimiz spordur. Scout ekibimizi belirledik. Şu an çalışıyorlar. Belki 10 belki 100 birçok futbolcuyu takip ediyorlar. Fenerbahçe için en doğru kontratları, sözleşme şartlarını uygulayacağız. Gereksiz, işimize yaramayan kontratlar olmayacak. Taraftar konseyi olacak. Liderle aramızda 3 puan fark var. İç sahada 3 maçımız var ama ben stadı hala dolu göremiyorum. Soruyorum kimsenin inancı kalmamış. İnanmak, arzu etmek başarmanın yarısıdır. İnanın!. 3 Haziran’a kadar uyanık olun. Satır arası cümleleri iyi okuyun. Bütün olayları yakınen takip edin. Şube ve dernekleri kapatacağız iddiası saçmalıktır. Uzun bir yolun sonunda bize mutluluk var Kenetlenmeyi özledik. Mutlu olmayı özledik. Tek bir ağızdan aynı tezahüratı yaptığımız son maçı hatırlamıyorum” dedi. Akşam saatlerine doğru İstanbul’a dönen Koç, bu kez Kalamış’ta kürekçilerle biraraya geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler